Obavijesti

Opečen: Napeti kriminalistički roman za hladne zimske dane

Opečen: Napeti kriminalistički roman  za hladne zimske dane
1

Na hrvatski jezik preveden je mračni kriminalistički roman norveškog pisca Thomasa Engera kojeg kritika i čitatelji nazivaju novim Jo Nesbom.

Svijet krimića dobio je još jedno napeto štivo. Norveški pisac i skladatelj Thomas Enger svojim romanom Opečen postigao je veliki uspjeh u svijetu i mnogi ga već uspoređuju s njegovim megapopularnim sunarodnjakom Jo Nesbom. Krimić „Opečen“ njegov je prvi roman u serijalu o novinaru Henningu Juulu. 

Radnja je isprepletena brutalnim zločinom i stravičnom tajnom. U šatoru na osami pronađeno je napola zakopano tijelo ubijene i osakaćene žene. Henning Juul novinar je kojeg progoni prošlost. Prije dvije godine u požaru je izgubio sina što je na njemu ostavilo duboke emocionalne i fizičke ožiljke. Henning se vraća na posao i preuzima priču o ovom ubojstvu. Za razliku od policije, on počinje sumnjati da ovaj slučaj nije tako jednostavan kakvim se čini.

Thomas Enger norveški je autor kriminalističkih bestselera prevedenih na više od 20 svjetskih jezika, a prava za knjigu 'Opečen' prodana su za više od 25 zemalja. Roman je svoju hrvatsku premijeru doživio na Interliberu, a Thomas Enger je u utorak, 26. studenoga gostovao u Zagrebu gdje je na promociji u Profil Mozaik Megastoreu predstavio napeti naslov.

Kriminalistički roman Opečen u izdanju Fokus komunikacije naručite na Mondu po akcijskoj cijeni od 103,00 kn.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je
VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.