Obavijesti

Organizirajte vaše blagdanske proslave s Mercatorom!

Organizirajte vaše blagdanske proslave s Mercatorom!
1

Kupili ste previše pića za vaš božićni domjenak? Mercator nudi uslugu povrata novca. Možda vam se čini nemogućim, ali sve ono što ostane možete vratiti natrag uz povrat novca.

Kupili ste previše pića za vaš božićni domjenak? Mercator nudi uslugu povrata novca.

Rođendani, godišnjice, blagdani, poslovni uspjesi, proslave svih vrsta, prilika i povoda sada se mogu organizirati lakše i bez previše kalkuliranja, jer vam Mercator nudi jedinstvenu mogućnost - platite onu količinu pića koju će vaši uzvanici uistinu i popiti. Možda vam se čini nemogućim, ali doista tako i jest - sve ono što ostane netaknuto možete vratiti natrag uz povrat novca.

Povoda za razne proslave ne nedostaje, a svi znamo kako su njihov ključan dio upravo dobra hrana i piće. Svi smo barem jednom u životu bili domaćini nekoj proslavi i jako dobro znamo da to nije uvijek lak zadatak. Uskladiti datum koji svima odgovara, pronaći prostor, urediti ga, organizirati glazbu, poslati pozivnice, dogovoriti hranu i piće i tek tada dolazimo do novih dilema. Hoće li biti previše ili premalo pića, netko voli pivu, netko vino, netko koktele, netko ne pije alkohol i pije samo sokove, netko pak ne pije gazirane sokove? Kako udovoljiti svima, a ne opustošiti vlastiti džep? Situacija se čini bezizlazna, no Mercator nudi efikasno i konkretno rješenje. 

Mercator hipermarketi diljem Hrvatske nude posebnu mogućnost povrata kupljenog, a neiskorištenog pića. Ova ponuda vrijedi za sva bezalkoholna i alkoholna pića. Pivo, vino, sokove i ostala pića možete kupiti u količinama koje procijenite da vam trebaju, a ako vam što i ostane, rok za povrat preostalih neiskorištenih količina je 10 dana od dana kupovine. Ambalaža ne smije biti oštećena, a prilikom povrata jedino što morate je predočiti račun. Čini se jednostavnim, ali to zaista tako i jest.* Stoga, nemojte više trošiti vrijeme na kalkuliranja i izračun optimalnih količina prema broju gostiju ili njihovim željama i potrebama, jer višak kupljenog imate priliku i vratiti i za to dobiti natrag svoj novac. 

Uz Mercator kao desnu ruku u organizaciji, nikada nije bilo jednostavnije napraviti dobar tulum, a neka upravo vaš tulum bude onaj o kojem će se pričati još duuuuugo. 

Više informacija saznajte na www.mercator.hr ili svoju kupnju obavite brzo i efikasno putem http://www.mercator.hr/trgovina/

*Napomena: Kod količinskih ponuda 1+1 gratis i sl., nema povrata na gratis artikle. Povrat robe se radi uvijek na naplaćenoj cijeni koja je na priloženom računu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...