Obavijesti

Ostvari zelene ideje: Uključi se u projekt ECOFUNDING

Ostvari zelene ideje: Uključi se u projekt ECOFUNDING
2

Tražite izvore financiranja? ECOFUNDING nudi poduzećima i poduzetnicima sveobuhvatnu uslugu kojom ćemo podržati vaše idejne projekte

Imate idejni projekt i tražite izvore financiranja? Želite zamijeniti postojeće instalacije/ opremu s novom energetski učinkovitom? Planirate implementirati projekt/uslugu u polju energetske učinkovitosti i/ili eko-inovacija? Treba vam pomoć da napravite svoj poslovni plan?

ECOFUNDING nudi poduzećima i poduzetnicima sveobuhvatnu uslugu kojom ćemo podržati vaše idejne projekte o energetskoj učinkovitosti, eko-inovacijama ili "zelenom" poslovanju.

Pomoći ćemo vam da pronađete način financiranja koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.Za vas ćemo besplatno izraditi 10 poslovnih planova i 3 financijska plana, a i upoznati ćemo vas s potencijalnim investitorima na B2B sastancima. Kroz projekt Vam pružamo mogućnost prezentiranja na međunarodnoj online platformi te pristup jedinstvenom katalogu financijskih usluga, a uz sve navedeno također nudimo tehničku pomoć i savjetodavne usluge.Javite nam se, sad je vrijeme da uhvatite svoju priliku! Ako ste start-up ili MSP sa sjedištem na području Grada Zagreba ili Zagrebačke županije- ispunite kratki obrazac u priloženim dokumentima do 16. lipnja 2014. i pošaljite ga na e-mail: zeljana.barisic@raza.hr.

Razvojna agencija Zagreb- TPZ partner je na projektu ECOFUNDING u sklopu kojega sudjeluje 8 država s područja Mediterana i ukupno 11 partnera. Cilj projekta je stvoriti cjelovitu platformu financijskih izvora koja će povezati investitore s poduzetnicima i koja će uključiti sve mehanizme financijskog inženjeringa te u isto vrijeme pružiti inovativna rješenja u vezi financiranja rizičnog kapitala, privatnog ulaganja i stvaranje javno- privatne strukturne suradnje.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem e-maila: zeljana.barisic@raza.hr ili telefonom na broj +385 1 3667 147. Više o projektu saznajte na http://www.med-ecofunding.eu/.

Više o temama vezanim za energetiku i održivost potražite ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi