Obavijesti

Uredite staze u svome vrtu moderno i trendi u Samoborki

Uredite staze u svome vrtu moderno i trendi u Samoborki
6

Otkrijte ljepotu betona iz bogatog asortimana Samoborke i uvjerite se u kvalitetu materijala, postojanost boja i individualni pristup u ostvarenju svih vaših želja

Vrijeme je za bijeg od vrućina u prirodnu hladovinu dvorišta. Uređujete li vrt, dvorište, terasu, prilaz kući ili neki drugi segment vanjskog prostora odaberite najbolje iz Samoborkinog bogatog asortimana uz vrhunsku kvalitetu i najpovoljnije cijene, jer uređenje vanjskog prostora jednako je važno kao i unutarnjeg. 

Sa Samoborkinim opločnicima, betonskim pločama, betonskim blokovima i ostalim elementima za vrtno uređenje, budite korak ispred noviteta na tržištu i ostvarite svoj san za vrt iz snova. Otkrijte ljepotu betona uz Samoborku i uvjerite se u kvalitetu materijala, postojanost boja i individualni pristup u  ostvarenju vaših želja.

Samoborkini betonski opločnici i betonske ploče vrhunske su kvalitete i prije svega rješenje u skladu s prirodom. Ovom vrstom opločenja omogućeno je neometano disanje tla, otjecanje i isparavanje vode između elemenata opločnika, čime se postižu ugodni mikroklimatski uvjeti u području opločenja. Pored toga, betonski opločnici se manje zagrijavaju od drugih materijala za oblaganje, a svojim neutralnim mirisom također ne utječu na okoliš. 

Iskoristite novost u ponudi! - Besplatan računalni prikaz opločenja!

Nismo svi u mogućnosti vizualizirati prostor, zamisliti u svojoj glavi nešto što želimo kako bi se to ostvarilo - prizvati nešto u četvrtoj dimenziji da bi se to moglo pojaviti u trodimenzionalnom obliku. 

Niste sigurni kako bi Samoborka proizvodi, bilo da se radi o opločnicima ili pločama, izgledali u vašem vrtu i dvorištu? Samoborka vas savjetuje i pomaže u odabiru. 

Nude besplatnu računalnu vizualizaciju i na taj način olakšavaju izbor i približavaju proizvode vašim željama i očekivanjima.

Najnovija ploča u našoj ponudi - Ploča Rab!

Ploča je tradicionalne, rustikalne površine, visoke kvalitete, bezvremenske trajnosti i otporna na sol i mraz. Jednostavno se i brzo postavlja, uklapa se u svaki prostor zbog pravilnih i prirodnih linija, tako neodoljiva a iznimno jednostavna za održavanje. Vrlo dobro će se uklopiti u svaku stazu, terasu, nogostup. Može se koristi i kao podloga za vozne površine.

Ploča Rab savršen je spoj modernog dizajna, njeguje duh starine i pritom nas podsjeća na opločenja kakva su nekada krasila dvorišta dvoraca i kurija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi