Obavijesti

Komentari 0

Osvojite panoramski let iznad Zagreba i Medvednice

Osvojite panoramski let iznad Zagreba i Medvednice
1

Na portalu Zdrava Krava je počela nova nagradna igra u kojoj će dva najsretnija čitatelja osvojiti panoramski let iznad Zagreba i Medvednice! Uključite se!

 U novoj nagradnoj igri, Zdrava Krava će jednog korisnika nagraditi letom iznad Zagreba i Medvednice na koji može povesti još dvije osobe, dok će drugi korisnik osvojiti let iznad Zagreba na koji također može povesti dvije osobe. Nagradu možete osvojiti ukoliko ste registrirani korisnik i ako točno odgovorite na nagradno pitanje.

Nagradno pitanje pronađite ovdje, a pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Točan odgovor pošalji na e-mail: darovi@zdravakrava.hr do srijede 22. veljače u 10 sati, zajedno sa svojim podacima. Dobitnik se bira slučajnim odabirom putem računala, a u nagradnoj igri mogu sudjelovati samo članovi portala www.zdravakrava.hr, pa ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

O nagradi

Panoramski letovi kompanije Jung Sky idealan su izbor za zaljubljenike u avijaciju i sve one željne dobrog provoda,ali i romantike jer nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Leteći iznad Zagreba oduševit će Vas obronci Medvednice iz ptičje perspektive, pogled na stare zagrebačke krovove ili pak pogled na Savu, Jarun i Bundek iz zraka.

Sa 600 m visine, leteći u udobnom turističkom avionu Cessna 172P Skyhawk, pruža se fantastičan pogled na sve dijelove grada. Avion prima maksimalno tri putnika, što ga čini idealnim baš za romantična putovanja. Uz usluge panoramskih letova iznad Zagreba i okolice, kompanija Jung Sky nudi letove i iznad zagorskih dvoraca, Plitvičkih jezera ili neke druge lokacije po Vašem izboru.

Let iznad Hrvatskog zagorja u trajanju više od sat vremena pruža pogled na zagorske brege i poglede koji nisu oku dostupni klasičnim prijevoznim sredstvima. Uz zagorske klijeti i vinograde, ova panorama omogućuje atraktivan pogled na stoljetne dvorce zelenog Zagorja.

Jung Sky Vas također može odvesti i na nebo iznad Plitvičkih jezera. Tijekom leta koji traje preko sat i pol putnici imaju priliku uživati u panorami Karlovca, Rastoka, Kleka, jezera Sabljak, Ozlja i mnogih drugih hrvatskih prirodnih ljepota. Kao posebnu pogodnost Jung Sky za sve letove nudi besplatan prijevoz luksuznim i klimatiziranim automobilom od prethodno dogovorenih lokacija u Novom Zagrebu do aerodroma i natrag.

Jung Sky uz panoramske letove nudi i usluge privatnih i poslovnih letova na željene lokacije svakog korisnika te se u potpunosti prilagođava vašim željama. Jung Sky vam pruža mogućnost da sami odaberete kada i kamo želite letjeti.

Uz Jung Sky, izbjeći ćete sve "boljke" klasičnog letenja; dolazak na aerodrom dva sata ranije, čekanje u redovima za check in, gužvanje s nepoznatim ljudima u avionu, nedostatak prostora za sjedenje, čest gubitak prtljage ili presjedanja kako bi se stiglo do željene lokacije. Korisnici Jung Skyja na aerodrom dolaze svega desetak minuta prije samog leta, a sva prtljaga i osobne stvari su cijelo vrijeme uz njih čime se cjelokupno putovanje dodatno pojednostavljuje.

Ako još niste čuli za Jung Sky, posjetite njihovu Facebook stranicu  ili web stranicu www.jungsky.hr gdje možete saznati sve o njihovoj ponudu, kupiti poklon bon za svoje najdraže ili ugovoriti let na ponuđene ili željene lokacije. Panoramski let može biti izvrstan rođendanski ili neki drugi prigodni poklon.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.