Obavijesti

Ovaj petak sudjelujte u spašavanju Projekta iz Pakla

Ovaj petak sudjelujte u spašavanju Projekta iz Pakla
3

Zašto biste o faktorima uspjeha projekata učili na dosadan i tradicionalan način? Umjesto toga, sudjelujte u spašavanju “Projekta iz Pakla”!


Ovaj uzbudljiv i interaktivan seminar vodi Peter Taylor, “lijeni voditelj projekata”, vrhunski profesionalni predavač i autor svjetskog hita “The Lazy Project Manager”. Seminar se odvija u napetom ali ugodnom okruženju, a njegova praktična i eksperimentalna priroda osigurava da se naučeno zadrži u pamćenju još dugo nakon što seminar završi.

Iskustva iz prakse

Pojednostavljeno opisano, sudionici se dijele u timove, čiji je zadatak korištenjem naučenih tehnika i metoda analizirati slučaj neuspjelog projekta, što može poći krivo i zašto, kao i greške koje su već učinjene. Primjeri korišteni na seminaru prikupljeni su iz dugogodišnjeg iskustva i temelje se na stvarnim događajima iz većeg broja projekata. Dotična iskustva odražavaju mnoge bolne lekcije, i osobne i financijske prirode, naučene od strane stvarnih projektnih timova u raznim industrijskim vertikalama. Zato je ovaj seminar prikladan i namijenjen svima koji su na bilo koji način povezani s projektno baziranim aktivnostima: članovi projektnih timova, voditelji projekata, projektni sponzori, linijski menadžeri, članovi uprava. Seminar će se održavati na engleskom jeziku.

Lijeni voditelj projekata

Predavač Peter Taylor je vrhunski komunikator, profesionalni predavač, trener i konzultant sa zapaženim poslovnim uspjesima. Njegovo područje djelovanja u posljednjih 28 godina bili su upravljanje projektima i marketing, a proteklih osam godina bavio se izgradnjom i vođenjem PMO-ova (Project Management Office). Više o Peteru možete pročitati na njegovim web stranicama: http://www.thelazyprojectmanager.com i  http://www.theprojectfromhell.com/ . Također možete pogledati i isječak sa predavanja.

Seminar će se održati 09.11.2012, u Palace Hotelu Zagreb, organizator je pmmentor u suradnji s hrvatskim PMI ogrankom (Project Management Institute). Sponzori seminara su Fornax informatika d.o.o., Primakon d.o.o., te medijski pokrivaju 24sata, business.hr, tportal i Europlakat.

Novi seminari u organizacji pmmentor-a

pmmentor ove jeseni organizira još dva seminara u Zagrebu:
26.-30.11. "PMP® Prep", predavač: Dino Butorac, Hrvatska. Pripremni tečaj za PMP ispit, po licenci International Institute for Learning. Namijenjeno profesionalcima koji svoje PM znanje i iskustvo žele potvrditi najpriznatijim svjetskim certifikatom.  
5.-7.12. "The Complete Project Manager", predavač: Alfonso Bucero, Španjolska. Seminar koji će polaznike učiti kako da ključne vještine potrebne za rad s ljudima integriraju u svoj svakodnevni posao.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'
Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo