Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovog Božića bližnjima poklonite originalan i unikatni poklon

Ovog Božića razveselite svoje najbliže i darujte im jedinstveni poklon. Pretvorite zajedničku fotografiju u umjetničko djelo koje će krasiti vaš prostor godinama.

PORTRAIT SHOP
Foto: PORTRAIT SHOP

Dosta vam je čarapa i pidžama ispod božićnog drvca? Dosta vam je božićne shopping ludnice i kupnje poklona u zadnji čas? Ove godine poklonite svojim bližnjima unikatni i jedinstven poklon. PORTRAIT SHOP je prvi dućan u Hrvatskoj koji vaše fotografije pretvara u jedinstvena umjetnička djela.

Vaše fotografije u izvornom obliku ili obrađene u različitim stilovima (akcent, che, graffiti, retro i warhol) printamo na slikarsko platno. Za izradu fotografija na platnu koristimo najmoderniju opremu i visokokvalitetne materijale. Drveni okviri na koje se postavljaju platna identični su onima koje koriste slikari i garantiraju dugovječnost gotovih slika.

Posjetite nas na adresi TRATINSKA 33 u Zagrebu (Google karta) i donesite fotografiju na memory sticku ili CD-u ili pošaljite mailom na adresu: info@portraitshopzagreb.com

U dućanu možete vidjeti kako izgledaju isprintane fotografije, te se posavjetovati s našom ekipom oko stila i formata u kojem želite da se vaša fotografija obradi. Nakon što obradimo fotografiju prema vašim željama i pripremimo je za tisak, šaljemo je vama na autorizaciju. Nakon što odobrite finalni izgled, vašu pripremu puštamo u tisak. Nakon što je vaša fotografija gotova, čekamo da ju preuzmete u dućanu ili vam je šaljemo na kućnu adresu.

Pored velikog izbora fotografija, u mogućnosti smo vam ponuditi i radove renomiranih mladih hrvatskih slikara. Radove slikara možemo isporučiti obrađene tehnikom digitalnog tiska u ograničenoj nakladi, ali i u originalnoj verziji.

Cijene pogledajte na našoj web stranici, a novosti pratite na našem facebook profilu Portrait Shop.

U galeriji pogledajte različite kreativne primjere obrade fotografija...

Message