Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 1

Budite energetski učinkoviti i osvojite nagradu Electroluxa!

Budite energetski učinkoviti i osvojite nagradu Electroluxa!
4

Pametna kuna vas izaziva, ali i pomaže u ostvarenju svoje novogodišnje odluke. Svi prijavljeni čitatelji ostvaruju mogućnost osvajanja vrijednog Electrolux eko-usisavača!

VIDEO

Pametna kuna vas izaziva da ostvarite svoju novogodišnju odluku te vam u tome ujedno i pomaže. Svi prijavljeni čitatelji i čitateljice ostvaruju mogućnost osvajanja Electroluxove vrijedne nagradePrijavite se na izazov već danas!

Energetski učinkoviti u 2013. godini!

Željeli biste u svojoj pomoći okolišu manje zagađivati, no niste sigurni kako to možete napraviti? Prijavite se na izazov Pametne kune jer će vam naši stručnjaci dati prave savjete kako svojim djelovanjem možete pomoći prirodi oko sebe i dragocjene energente koristiti što bolje. 

Svi prijavljeni čitatelji će tijekom siječnja dobiti tri e-mail poruke sa savjetima kako biti što energetski učinkovitiji. Prva e-mail poruka stići će vam 8. siječnja, druga 14. siječnja, a treća 21. siječnja.

Nakon što vas savjetujemo putem e-mail poruka, svi čitatelji koji odluče sudjelovati u izazovu mogu nam u periodu od 24. do 31. siječnja poslati svoje iskustvo bilo putem pisane forme ili u obliku foto i/ili video materijala, a najbolje i najzanimljivije priče ćemo objaviti. 

Svi čitatelji koji se uključe u izazov sudjelovat će u velikoj igri darivanja gdje će netko od vas osvojiti vrijednu Electroluxovu nagradu -  vrhunski i energetski učinkoviti Electrolux usisivač - Jetmaxx green ZJG6800!

Nagrada

Upravo zato što želite brinuti za okoliš, ne biste trebali pristati na kompromis kada je u pitanju učinkovitost čišćenja. Naši eko usisivači su energetski učinkoviti, izrađeni od reciklirane plastike, a ipak pružaju visokoučinkovite performanse čišćenja. Jetmaxx Greenom čistite efikasno uz smanjenu potrošnju energije, a iste odlične rezutate čišćenja. Odlikuje se svevremenim i tankim dizajnom, a izrađen je od recikliranog materijala. JetMaxx™ Green™ koristi 33% manje energije u usporedbi s prosječnim 2000 W usisivačem. Napravljen je od 55% reciklirane plastike. Čak 92% usisivača se može reciklirati nakon njegovog radnog vijeka. Isto tako, ambalaža je izrađena od 100% recikliranog materijala koja se također 100% može reciklirati.

Tajna izvrsnog čišćenja JetMaxx™ Green™-a je protok zraka. Toliko je brz da usisa čestice prašine u vrećicu za samo 0,06 sekundi. Ova nevjerojatna snaga čišćenja postiže se optimiziranim protokom zraka u usisivaču koji osigurava veliku snagu bez potrebe za većim motorom koji troši više energije. JetMaxx je jedini usisivač koji koristi samostalnu zračnu košaru. Vrećica je sigurno smještena u posebno dizajniranu košaru, koja osigurava kontinuiran i neometan protok zraka. Zračna košara također osigurava proces mijenjanja vrećice puno lakšim i higijenskijim. Jednostavno izvadite košaru, vrećicu bacite, zamijenite novom i ponovo umetnite. Imate minimalan dodir s vrećicom.e nagrade iznenađenja.

Sudjelujte i u izazovima naših partnerskih portala!

  • Ukoliko ste se u novoj godini odlučili zdravije hraniti i izbaciti bijeli šećer iz prehrane, uključite se u izazov portala Zdrava Krava "Živim bez bijelog šećera". Stručnjaci Zdrave Krave će vas savjetovati zašto koristiti alternativna sladila i predstaviti vam recepte za ukusne deserte bez bijelog šećera. Na izazov portala Zdrava Krava prijaviti se možete ovdje.
  • Želite li u novoj 2013. konačno promijeniti frizuru, uključite se u izazov portala Budi.in "U novu godinu s novom frizurom". Stručnjaci portala Budi.in savjetovat će vas koja frizura najbolje odgovara vašem obliku lica, koje frizure su u trendu te koje proizvode koristiti za vaš tip kose. Na izazov portala Budi.in prijaviti se možete ovdje. 
  • Možda je 2013. savršena za početak vaše kulinarske avanture. Prihvatite izazov portala Gastro.hr "Ja sam chef nedjeljom" i uz savjete poznatih chefova počnite kuhati nedjeljom. Na izazov portala Gastro.hr prijaviti se možete ovdje.

DA BISTE SUDJELOVALI U IZAZOVU, POTREBNA JE PRIJAVA I REGISTRACIJA KORISNIČKOG RAČUNA. Prijaviti se možete na dnu ekrana, klikom na opciju "LOGIN/REGISTRIRAJTE SE". Nakon registracije prijavnica za Izazov Pametne kune biti će vidljiva na ovoj stranici! 

Obrazac za prijavu na izazov "Energetski učinkoviti u 2013. godini!". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode