Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 1

20 darova do 20 kuna kao idealan božićni poklon

20 darova do 20 kuna kao idealan božićni poklon
1

Svaki dar koji podijelite s drugima neprocjenjiv je bez obzira na to koliko vrijedi. I s malim iznosima možete kupiti darove koji će usrećiti vaše bližnje

VIDEO

Darovi su dio božićne tradicije i svatko želi svog dragog prijatelja, obitelj ili partnera iznenaditi nekom sitnicom. Ako ste zabrinuti koliko ćete morati potrošiti, ne zaboravite da se darovima nikada ne gleda vrijednost već je bitnija lijepa gesta koju pokažete prema dragoj osobi. Svakome je drago dobiti mali znak pažnje, a to možete učiniti i s vrlo malim budžetom.

20 darova za 20 kuna!

1. Essence sjenilo za oči. Među raznim bojama sjenila, od nježnih nijansi ružičaste pa do žarko plave i žute svakako ćete naći boju koja odgovara onome kome sjenilo želite pokloniti. Cijena mu je 13.90 kuna u drogeriji Kozmo.

2. Ukrasne keramičke figurice. Keramičke figurice redovito ukrašavaju domove, bez obzira bile smještene na stolu ili polici. U Profil Mozaiku možete pronaći sasvim u ovo blagdansko ozračje prigodne figurice snjegovića na skijama veličine 12 centimetara za iznos od 19.90 kuna. Za nešto nižu cijenu, odnosno za 14.90 kuna možete kupiti i figuricu djece koja se igraju na snijegu, veličine 6 centimetara. 

3. Okvir za fotografiju. Sam okvir u koji ćete staviti fotografiju dečka, cure, prijatelja ili članova obitelji, dovoljan je kao idealan dar. Drvene Inspire okvire u bijeloj, srebrnoj i crnoj boji možete naći u Emmezeti za iznos od 19.99 kuna. Okviri nude mogućnost vodoravnog ili okomitog postavljanja na podlogu te vješanja na zid.

4. Lak za nokte Smart girls. Raznobojne laktovi za nokte Smart girls po cijeni od 11.90 kuna možete kupiti u dm-u. Široka paleta boja pruža veliki izbor kako biste pronašli onaj najljepši za dragu osobu. Osim neutralnih boja koje su sada u modi, možete naći i mnoštvo lakova sa šljokicama kao idealnu kombinaciju za doček Nove godine.

5. Bojanka Professor Balthazar. Neka se vaši najmlađi zabave uz bojanku Professora Balthazara čije dogodovštine su godinama zabavljale brojne generacije pa će svakako zabaviti i njih.  Za cijenu od 9.90 kuna bojanku možete kupiti u Shopu 24sata.

6. Knjižica Vodič kroz hrvatske restorane. U kulinarskoj ponudi knjiga iz knjižare Profil Mozaik možete na dar pokloniti knjižicu Vodič kroz hrvatske restorane. To je poklon koji možete darovati nekome bez obzira na dob. Zabavite se sa svojim prijateljima uz  fina jela. Cijena Vodiča je 19.90 kuna.

7. Ukrasi za bor. Kako biste omogućili stvaranje novog ruha božićnog drvca, poklonite nekome ukrase za bor u raznim oblicima. Metalna zvijezda veličine 10 centimetara u trgovini Living košta 19 kuna. Staklene kuglice veličine 7 centimetara u čijoj unutrašnjosti se nalazi anđeo koštaju 19 kuna. Stakleni ukrasi za bor u obliku srca, cvjetića ili zvijezde također veličine 7 centimetara koštaju 12 kuna.

8. Sjajilo za usne Alverde. Ako osoba kojoj želite pokloniti dar voli nositi ruž na usnama ili općenito voli koristiti kozmetiku namijenjenu njezi usana, Alverde nježno ružičaste boje svakako će je oduševiti. Ovaj poklon štititi usne i starih i mladih. Možete ga kupiti u dm-u za cijenu od 14.90 kuna.

9. Šarene gumice za kosu. Komplet gumica za kosu raznih nijansa zelene, ružičaste i narančaste boje možete kupiti po cijeni od 14 kuna u Accessoires-u. Komplet od šest gumica, odnosno dvije plave, dvije ljubičaste te dvije ružičaste košta 16 kuna, dok komplet od šest gumica, odnosno ružičaste, plave, zelene, narančaste, ljubičaste te sive košta 5 kuna. Svakome tko ima dugu kosu potrebna je barem jedna gumica za kosu tako da s ovim poklonom sigurno nećete pogriješiti.

10. Svijećnjak ili ukrasna košara. Mami ili baki poklonite lijepi svijećnjak koji može krasiti blagdanski stol ili ukrasne košare koje će biti izvrsne za spremanje svih kućnih potrepština. Možete ih pronaći u ponudi dekorativnih predmeta Emmezete, među kojima su keramički svijećnjak Serenity veličine 7.5 centimetara za cijenu od 9.99 kuna ili za istu cijenu možete kupiti keramički svijećnjak za lučice. Što se tiče ponude ukrasnih košara, za cijenu od 19.99 kuna možete kupiti bež ili zelenu okruglu košaru.

11. Dječji pribor. Da bi djeca što bolje razvijala svoju kreativnost i maštu te ukrasila svoje crteže i bojanke usrećite ih raznim školskim priborom. Iz ponude božićnog kataloga trgovine Tisak Media možete im kupiti pakiranje od 12 komada pastelnih boja za cijenu od 6.99 kuna, pakiranje od 12 komada flomastera za 15.99 kuna ili pakiranje od 12 bojica za 12.99 kuna. Set školskog pribora sa spiralnim blokom Disney Faires košta 19.99 kuna.

12. Maskara sparkling B.pretty. Maskara koja sadrži šljokice savršen je dar za tinejdžerke. Također je idealna za nanošenje na trepavice povodom novogodišnjeg dočeka kada se ionako svi vole ''okititi'' šljokicama i blještavim odjevnim detaljima. Možete je pronaći u Bipi za cijenu od 13.90 kuna.

13. Komplet naušnica. Neka šest pari minijaturnih slatkih naušnica krase nečije uši. Možete ih pronaći u H&M-u za 19.90 kuna, a riječ je o 4 para plastičnih i metalnih naušnica.

14. Unicef čestitke. Kupnjom Unicef čestitki ne samo da ćete nekoga razveseliti, već ćete i pomoći drugima. Na njihovoj stranici možete naći čestitke u iznosu od 5.90 kuna do 7.90 kuna.

15. Akcijske figurice Dragons Universe. Za sve klince pronađite Dragons Universe akcijske figurice u trgovinama Tisak Media za cijenu od 14.99 kuna.

16. Povoljne knjige. Iznenadite prijatelje zanimljivim štivom uz koje će se odmoriti i opustiti. Pronađite povoljnu knjigu za 19.90 kuna na stranicama Tiska ili svjetske klasike za 6 i 16 kuna u Shopu 24sata.

17. Cvijeće. Cvijeće je ukras koji u blagdanske dane ukrašava svaki dom. Iznenadite nekoga cvijećem koji će vas koštati 12.99 kuna koliko u Emmezeti košta cvijet kala veličine 72 centimetara. Komad orhideje od 68 centimetara s pet cvjetova u raznim bojama kao što su bijela i ljubičasta košta 14.99 kuna. Uvijek prigodne crvene, bijele, žure ili ružičaste ruže koštaju 19.99 kuna

18. Uredski pribor. Idealan dar za poslovnog kolegu jest neki komad uredskog pribora za koji znate da mu nedostaje ili ga najviše koristi. Podloga za miš s motivom popularne igrice Angry birds za cijenu od 14.90 kuna u Profil Megastore-u svakako će kolegi svakodnevno izmamiti osmijeh na lice. Stalak za selotejp Fancy u raznim bojama i neobičnim oblicima možete kupiti za 18.90 kuna.  Čaša za olovke Fancy te stolna klamerica Fancy koštaju 19.90 kuna. Iz iste kolekcije Fancy možete kupiti čašu za spojnice u raznim bojama za 12.90 kuna.

19. Color sprej za kosu. Malo promjene boje i ukrasa za kosu svakome dobro dođe. Posebice za posebne večeri kakav je doček Nove godine, možete pokloniti dragoj osobi voljnoj eksperimentiranju color sprej za kosu. Među paletama crvene, plave, zelene, narančaste, srebrne, zlatne, ljubičaste te žute boje sigurno ćete u trgovini Tisak Media pronaći idealnu nijansu za 19.99 kuna.

20. Audio CD s dragim pjesmama. Kupite audio CD za cijenu do 5 kuna u svakoj trgovini tehničke opreme ili supermarketima te napravite kompilaciju najdražih pjesama osobe kojoj to mislite pokloniti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera