Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Dan arhitekata i dizajnera u Centru namještaja Solidum

Dan arhitekata i dizajnera u Centru namještaja Solidum
10

Ako želite uljepšati svoj dom, napraviti određene promjene ili jednostavno urediti svoj novi dom, posjetite Dane arhitekata i dizajnera u Centru namještaja Solidum

Ako želite uljepšati svoj dom, napraviti određene promjene ili jednostavno urediti svoj novi dom, posjetite u subotu 14. travnja 2012. od 10-18h  Dane arhitekata i dizajnera u Centru namještaja Solidum u Zagrebu na Jankomiru, Škorpikova 11 gdje je organizirano besplatno savjetovanje  o uređenju interijera.

Dizajneri Soliduma savjetovat će vam kako idealno urediti interijer stana, kuće, poslovnog prostora ili apartmana. U tome će vam pomoći stručni savjeti arhitekata i dizajnera interijera koji će vas besplatno savjetovati o uređenju interijera. Ako nemate dovoljno znanja o odabiru i razmještaju namještaja ili niste upoznati s načinima i stilovima uređenja stana, s lakoćom primijenite njihove savjete i osjetite zadovoljstvo u novouređenom domu.

Izrada nove kuhinje ili ugradbenog ormara, organizacija dnevnog boravka otvorenog tipa,koji je spojen s blagovaonom i kuhinjom, ulazni prostor, spavaća soba ili jednostavan radni kutak mogu vam stvoriti probleme jer možda niste sigurni gdje ih postaviti i na koji način izraditi. Dječja soba s prostorom za rad, igru i odmor često je zbog male kvadrature posebno složena, pogotovo ako se radi o djeci školske dobi, različitog uzrasta, no uz pravilan odabir namještaja  i stručan savjet moguća su brojna inovativna rješenja. Iskoristite stručne savjete kako bi lakše donijeli odluku o uređenju, a time napravili idealan razmještaj interijera i maksimalno iskoristili prostor u kojem živite i radite.

Boje su također, jedne od važnih komponenti prilikom uređenja životnog ili poslovnog prostora. Saznajte koje su idealne za manje ili veće prostore te koje su boje ugodne za prostor u kojem ćete boraviti. Tapete i dekori u interijeru nadopunjuju dojam i daju posve novi izgled, uz mala ulaganja, ali uz znalački odabir. Uz besplatne savjete našeg stručnog tima arhitekata i dizajnera interijera, razgledajte asortiman više od 50 salona namještaja, dekora, rasvjete , asesoara u centru Solidum, uz brojne akcijske popuste čak do 50% vaš dom će se pretvoriti u oazu zadovoljstva.

Centar namještaja Solidum pripremio je još iznenađenja za Vas. Posjetite nas i vikendom jer Vas očekuju  vikend akcije s popustima i do 50% (http://www.solidum.hr/posebne-ponude) na namještaj, rasvjetu, dekore, sanitarije i asesoare. 

Promjene u svakom domu uvijek su dobrodošle. Osvježite svoj dom, iskoristite popuste i povoljno uredite svoj dom po vlastitome ukusu. Od sada imate i dan više za kupnju jer Centar namještaja Solidum radi i nedjeljom od 10-16h!

Prijavite se na naš newsletter (http://www.solidum.hr/) kako bismo Vas redovito obavještavali o novitetima u ponudi. Više na www.solidum.hr!


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest
Čudesna Dejana nema ruke, ali je položila vozački: 'Ja sam majka i sportašica, mogu sve!'
NEVJEROJATNA SNAGA VOLJE

Čudesna Dejana nema ruke, ali je položila vozački: 'Ja sam majka i sportašica, mogu sve!'

Dejana Bačko nevjerojatna je žena, koja je usprkos invaliditetu ostvarila sve u životu. Za svakodnevne zadatke koristi noge i ništa je ne može zaustaviti