Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

"Dinamične tvrtke su temelj konkurentnosti gospodarstva"

"Dinamične tvrtke su temelj konkurentnosti gospodarstva"
1

Dinamične i manje firme temelj su konkurentnosti našeg gospodarstva, kazao je čelnik Vipneta na završnici projekta Poslovanje na kvadrat.

VIDEO

Dinamične i manje tvrtke temelj su konkurentnosti našeg gospodarstva, a uspješne kompanije moraju se zapitati i gdje leži odgovorna komponenta poslovanja, poručio je Mladen Pejković, predsjednik Uprave Vipneta na završnici projekta Poslovanje na kvadrat, koja se u petak održala u zagrebačkom sjedištu Vipneta, koji je ujedno generalni pokrovitelj projekta.

"Među kompanijama s drugih kontinenata, iz naše ali i drugih industrija, sve više i više dolazi do izražaja odgovorna komponenta poslovanja. Svi koji će voditi uspješne tvrtke u budućnosti moraju se pitati gdje je ta odgovornost", kazao je Pejković. "Dinamične i manje firme temelj su konkurentnosti našeg gospodarstva, to su one koje znaju što je vizija i što je budućnost! Ja vjerujem da ste to vi!", poručio je čelnik Vipneta kandidatima.

Na završnici projekta 'Poslovanje na kvadrat' u sjedištu Vipneta okupili su se naši stručnjaci Goran Blagus i Filip Jelić s predstavnicima tvrtki-kandidata Evenio, Pčelarstvo Daruvar i SF klima, grijanje. Tom prilikom Jelić je održao prezentaciju o temeljnim financijskim izvještajima, dok je Blagus održao predavanje na temu kako upravljati produktivnošću. Obojica su na kraju s kandidatima pronalizirali tijek cijelog projekta i iznijeli zaključke o njihovom radu tijekom trajanja projekta.

Sudionicima događaja pridružili su se Mladen Pejković i Boris Trupčević, direktor Styrije za Hrvatsku, koji su se zahvalili kandidatima te podijelili im nagrade i priznanja za sudjelovanje u projektu 'Poslovanje na kvadrat'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"U ime Styrije, koja je organizirala ovu akciju, želim se zahvaliti našim finalistima - SF klima, grijanje, Pčelarstvo Daruvar i Evenio. Zahvaljujem se Vipnetu koji je prepoznao važnost ulaganja u znanje i važnost podrške uspješnih kompanija malim i srednjim poduzetnicima", kazao je Trupčević. U svom govoru naglasio je i kako je ulaganje u znanje nešto što kompanije često zanemaruju, a to ulaganje je ono što omogućava rast tvrtke, njen organizacijski razvoj i uspjeh, dodavši kako su jedna od bitnih komponenta poslovanja i komunikacije.

Trupčević se također zahvalio Goranu Blagusu i Filipu Jeliću, koji su kandidatima pomogli u prenošenju znanja te ostalim pokroviteljima projekta – Zagrebačkoj banci, Ini, Hewlett Packardu, Last minute rent-a-caru te tvrtki Adecco.

Tijekom ceremonije istaknuto je i kako su, zahvaljujući Vipnetu, sva tri finalista kroz mobilnu, fiksnu telefoniju i internet ostvarila prosječne uštede od 32 posto u odnosu na prijašnje stanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang