Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Doček Nove godine u inozemstvu od 790 kuna!

Doček Nove godine u inozemstvu od 790 kuna!
1

S obzirom na to da nas do ulaska u 2013. godine dijeli još nekoliko dana, saznajte koliko ćete morati izdvojiti za proslavu ukoliko je odlučite provesti u inozemstvu

VIDEO

Iako mnogi novogodišnju zabavu započnu planirati već u listopadu i studenom, mnogi čekaju i posljednji trenutak u nadi da će cijene pojedinačnih, posebice inozemnih angažmana možda biti ponešto jeftinije. Rezultati istraživanja MasterIndex provedeni u rujnu i listopadu 2012. godine pokazali su kako Hrvati unatoč krizi, planiraju ovogodišnja zimska putovanja te kako su adventski i novogodišnji aranžmani popularniji od skijanja. Istražili smo stoga kakve angažmane nude pojedine turističke agencije ukoliko odlučite konačnu odluku o inozemnom putovanju donijeti u zadnji tren te možda odvažiti se na doček u nekoj državi koju do sada još uvijek niste posjetili.

Najtraženije lokacije su Prag i Budimpešta

Iz putničke agencije Best travel rekli su nam kako su ove godine najtraženije lokacije povodom dočeka Nove godine Prag i Budimpešta. Donosimo njihove cijene novogodišnjih putovanja u ta dva grada te putovanja u Sarajevo i Makedoniju.

  • Prag – 4 dana, od 30. prosinca 2012. do 2. siječnja 2013., cijena putovanja po osobi iznosi 1590 kuna, a doplata za jednokrevetnu sobu jest 590 kuna. Cijena uključuje prijevoz autobusom, 3 noćenja s doručkom u hotelu s tri zvjezdice u dvokrevetnim sobama s tušem, toaletom i televizorom, razglede prema programu, pratitelja putovanja, lokalnog vodiča u Pragu, organizaciju i jamčevinu putovanja. 
  • Budimpešta – 3 dana, od 30. prosinca 2012. do 1. siječnja 2013., cijena putovanja po osobi je 840 kuna. Cijena uključuje prijevoz turističkim autobusom, razglede prema programu, pratitelja putovanja, 2 noćenja s doručkom u hotelu s tri zvjezdice u dvokrevetnim sobama (moguća i trokrevetna), lokalnog vodiča u Budimpešti, organizaciju i jamčevinu putovanja.
  • Sarajevo – 3 dana,  od 30. prosinca 2012. do 1. siječnja 2013., cijena programa po osobi iznosi 790 kuna, prijevoz turističkim autobusom prema programu. Cijena uključuje smještaj u hotelu Hollywood s četiri zvjezdice u dvokrevetnoj sobi, 2 noćenja sa zajutarkom (švedski stol), svečani doček Nove godine u hotelu, stručno vodstvo lokalnog vodiča,osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, organizaciju putovanja. Doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi iznosi 150 kuna, a doplata za novogodišnju večeru 260 kuna. 
  • Makedonija – 5 dana, od 29. prosinca 2012. do 2. siječnja 2013., cijena putovanja po osobi je 2300 kuna. Cijena uključuje prijevoz turističkim autobusom, razglede prema programu, pratitelja putovanja ispred agencije, jedno noćenje s doručkom u hotelu s tri zvjezdice u Skopju, 3 polupansiona u hotelu s četiri zvjezdice u Ohridu koji uključuje svečanu Novogodišnju večeru uz glazbu i reprizu idući dan, lokalnog vodiča u Makedoniji 3 dana, osiguranje od odgovornosti agencije, jamčevinu, troškove organizacije programa. 

Nova najtraženija destinacija jest Sarajevo

Tea Pavić iz putničke agencije Speranza rekla nam je kako su povodom dočeka Nove godine, kao i dosadašnjih godina, kod njih najaktualnija putovanja u europske glavne gradove u kojima prednjače Prag, Beč, Budimpešta, a nova destinacija za koju je pojačana potražnja ove godine, što cjenovno što zbog blizine, tvrdi, jest Sarajevo. ''Također, tu su upiti za doček na Jadranu u hotelima koji su pripremili novogodišnje pakete. Paketi su bazirani na 3, 4 ili 5 noći na osnovi polupansiona s uključenom ili opcionalno ponuđenom novogodišnjom večerom, uz korištenje popratnih hotelskih sadržaja (bazen, saune, whirpool...)'', dodala je.

  • Istanbul -  4. dana, putovanje avionom, polazak 29. prosinca 2012., cijena aranžmana po osobi iznosi 3995 kuna za paket aranžman dvokrevetna soba, 4795 kuna za paket aranžman jednokrevetna soba, a 800 kuna iznosi obavezna doplata za aerodromske pristojbe. Cijena aranžmana uključuje prijevoz zrakoplovom prema programu, tri noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu s četiri zvjezdice, razglede prema programu, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.
  • Barcelona -  4 dana, putovanje avionom, polazak 29. prosinca 2012., cijena aranžmana po osobi je 3690 kuna za paket aranžman u hotelu s tri zvjezdice, 3990 kuna za paket aranžman u hotelu s četiri zvjezdice, a 750 kuna je obavezna doplata za aerodromske pristojbe. Cijena aranžmana uključuje prijevoz posebnim charter zrakoplovom prema programu, tri noćenja s doručkom u hotelu s tri ili četiri zvjezdice u dvokrevetnim sobama, transfere zračna luka - hotel - zračna luka, poludnevni razgled grada, izlet na Montserrat, pratitelja na putovanju, izlet u Montserrat, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.
  • Rim - 4 dana, putovanje avionom, polazak 29. posinca 2012., cijena aranžmana po osobi je 3695 kuna za paket aranžman dvokrevetna soba, 4495 kuna za paket aranžman jednokrevetna soba, a 850 kuna su aerodromske pristojbe. Cijena aranžmana uključuje prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Rim - Zagreb, tri noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu s tri ili četiri zvjezdice, razglede prema programu, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.
  • Sicilija - 5 dana, putovanje avionom, putovanje od 29. prosinca 2012. do 2. siječnja 2013., cijena aranžmana po osobi iznosi 3995 kuna za paket aranžman dvokrevetna soba, 4985 kuna za paket aranžman jednokrevetna soba i 750 kuna obavezne doplate za aerodromske pristojbe. Cijena aranžmana uključuje prijevoz posebnim zrakoplovom prema programu, transfere i razglede prema programu, četiri noćenja s doručkom u hotelima s četiri zvjezdice u dvokrevetnim sobama, pratitelja na putovanju, lokalne vodiče na razgledima u Palermu, Siracusi, Taormini, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Do europskih destinacija autobusom do 2990 kuna, a avionom do 4990 kuna

Tomislav Pakrac iz agencije Jammark rekao nam je kako se najtraženiji angažmani povodom dočeka Nove godine odnose na europska putovanja. ''Cijene europskih putovanja autobusom kreću se do 2990 kuna po osobi, a zrakoplovom do 4990 kuna po osobi'', dodao je.

  • Bavarska i Češka - 4 dana, polazak iz Zagreba, putovanje autobusom od 29. prosinca 2012. do 1. siječnja 2013., cijena aranžmana po osobi iznosi 1290 kuna, a doplata za jednokrevetnu sobu je 570 kuna. Cijena aranžmana uključuje prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotelu s tri zvjezdice u Plzenu na bazi 3 noćenja s doručkom, pratitelja tijekom putovanja, lokalnog vodiča u Pragu, troškove organizacije putovanja.
  • Pariz i Disneyland - 7 dana, polazak iz Zagreba, putovanje od 29. prosinca 2012., cijena aranžmana po osobi je 2990 kuna, a doplata za jednokrevetnu sobu je 1370 kuna. Djeca od 2 do 12 godina ostvaruju popust od 20 posto na pomoćnom ležaju. Cijena aranžmana uključuje prijevoz turističkim autobusom, pratitelja, smještaj u hotelu s tri zvjezdice u Njemačkoj u dvokrevetnoj sobi s tušem, toaletom i televizorom na osnovi jednog noćenja s doručkom, smještaj u hotelu s tri zvjezdice u Parizu u dvokrevetnoj sobi na osnovi četiri noćenja s  doručkom, smještaj u hotelu s tri zvjezdice u Strasbourgu  u dvokrevetnoj sobi na osnovi jednog noćenja s doručkom, službenog gradskog vodiča u Salzburgu za razgled grada, sve razglede i izlete prema programu, putno zdravstveno osiguranje, troškove organizacije i prodaje.
  • Amsterdam - 4 dana, polazak iz Zagreba, putovanje avionom od 30. prosinca 2012., cijena aranžmana po osobi iznosi 3895 kuna, a doplata za jednokrevetnu sobu je 1450 kuna. Cijena aranžmana uključuje prijevoz zrakoplovom prema programu, 3 noćenja s doručkom u hotelu s tri zvjezdice u Amsterdamu u dvokrevetnim sobama, panoramski razgled grada autobusom, razgled grada pješice, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja. 
  • Berlin -  4 dana, polazak iz Zagreba od 30. prosinca 2012., cijena aranžmana po osobi je 3590 kuna, doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 1990 kuna, a doplata za zrakoplovne pristojbe 980 kuna. Cijena aranžmana uključuje prijevoz zrakoplovom prema programu, smještaj u hotelu tri zvjezdice na osnovi noćenja s doručkom, prijevoz iz zračne luke do hotela i natrag, poludnevni razgled Berlina, poludnevni razgled Potsdama, pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku, organizaciju i pripremu putovanja.

Bez obzira odlučite li se provesti novogodišnju proslavu u inozemstvu, na domaćim trgovima, u domaćim klubovima ili u domu, najvažnije je da se dobro provedete i zabavite. Ako je vaš budžet za novogodišnju proslavu ipak ograničen i ne možete si toliko priuštiti, ovdje saznajte gdje sve možete dočekati Novu godinu za manje od 100 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume