Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Feng shui za vaš radni stol: Crveno cvijeće jamči uspjeh

Prema drevnoj kineskoj vještini, gornji lijevi kut je područje novca, gornji desni rješava svađe s kolegama i šefovima, a središnji dio je rezerviran za zdravlje

Fotolia
Foto: Fotolia

Na zid u koji gledate dok radite stavite nešto što vas inspirira poput citata ili slike. Tako ćete povećati kreativnost. Cvijeće jarkih boja također će vas učiniti kreativnijima, a uz to će stimulirati mentalnu aktivnost. Za ciljeve koje ste si odredili u karijeri u pomoć pozovite znanje feng shuija. Ako je vaš cilj povišica, pozornost posvetite gornjem lijevom kutu stola. To je područje novca. 

Njega ukrasite vazom punom crvenog ili ljubičastog cvijeća jer su te boje simbol bogatstva u kineskoj kulturi. To je ujedno i savršeno mjesto za držanje fotografija koje prikazuju što ćete raditi ili što ćete kupiti kad dobijete povišicu. Ako vam je cilj da nadređeni priznaju vaše zasluge, dio stola ispred vas ukrasite nečim crvenim. To može biti stolna svjetiljka ili manji ukras. Ne zaboravite na zid nasuprot vama objesiti diplome, priznanja i certifikate koji vas podsjećaju na dosadašnja postignuća.

Za bolje odnose s kolegama u gornji desni kut stola stavite nešto žuto i budite sigurni da je u paru, primjerice, vazu s dva žuta cvijeta. 

Osjetite nalet kreativnosti

Ako želite povećati kreativnost, razmišljajte na drukčiji način. Za radni stol odaberite okrugli stol ili barem stol sa zaobljenim rubovima. Na sredinu stražnjeg ruba stola stavite ukras od kristala. On potiče intuiciju.

Stručna literatura na lijevu stranu

Donji lijevi kut stola povezan je sa znanjem. To je idealno mjesto za držanje knjiga poput rječnika ili stručne literature kojom se često koristite dok radite. Osim što će vam biti pri ruci, koncentracija će vam biti izoštrena.

Jarkožuta za zdravu karijeru

Središte stola područje je zdravlja. Ako želite zdravu karijeru, u kojoj ćete napredovati isključivo zbog vlastitih zasluga, to područje treba biti čisto. Možete ga ukrasiti nečim jarkožutim, npr., žutim podloškom za miš.

Novčić po novčić do očekivane povišice

Ako na stolu držite crvenu ili ljubičastu kasicu u kojoj skupljate sitniš, privlačit ćete novac. Energiju potrebnu za dobivanje povišice uravnotežit će i stolna svjetiljka koju postavite na gornji lijevi kut radnog stola ili područje novca prema feng shuiju.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message