Pametna kuna

Komentari 1

Gdje možete najpovoljnije kupiti gadgete i tehniku?

Gdje možete najpovoljnije kupiti gadgete i tehniku?

Bijela tehnika, gadgeti i kućanski aparati zasigurno su stavke koje se isplati kupiti na sniženjima. Istražili smo koje trgovine nude aktualne popuste

Ukoliko ste se odlučili na kupnju nove perilice, novog televizora ili novog mobitela, zimske rasprodaje svakako su dobar izbor za kupovinu nove tehnike. Uz brojna zimska sniženja koja trenutno vladaju, mnogi hrvatski centri nude široku paletu proizvoda gdje svatko može pronaći nešto za sebe. 

Provjerili smo gdje je isplativa kupovina televizora, notebook računala, perilica posuđa i pećnica. Osim toga, zimska sniženja vrijede i na fotoaparate i mobilne uređaje, a popusti u većini trgovina traju do isteka zaliha. Izdvojili smo neke od tih aktraktivih proizvoda po povoljnim cijenama.

Televizori

Trgovina Emmezeta trenutno nudi rasprodaju na kategoriju LCD i Plazma TV. Neki od proizvoda koji se nalaze na sniženju su:

LCD i LED TV koji se nalaze u ponudi Samsung trgovina također su na trenutnom sniženju. Tako je trenutna cijena LED TV Samsunga 1799 kuna (stara cijena: 1899 kuna). Dimenzije seta bez postolja su 51.34 x 31.62 x 4.96 cm.

Notebook računala

Izdvojili smo najniže cijene notebook računala koji se nalaze na rasprodaji u trgovini Emmezeta. 

Fotoaparati

Najniža cijena digitalnog fotoaparata na koji smo naišli u Emmezeti jest rasprodajna cijena od 399.99 kuna. Ako uzmete u obzir da u njihovoj ponudi cijena najskupljeg digitalnog aparata iznosi 22399.99 kuna, onda se ovo čini kao sasvim povoljna ponuda.

Pećnice

U Emmezeti i Samsung trgovinama vrijede akcijske cijene i na pećnice. Neke od proizvoda i rasprodajnih cijena koje smo izdvojili su sljedeće:

Perilice posuđa

Akcijske cijene ugradbenih perilica posuđa u Emmezeti kreću se od 2799.99 kuna. 

Mobilni uređaji

Niže rasprodajne cijene mobilnih uređaja nude Samsung trgovine, ali i supermarketi. Jedan od njih je i Interspar.

Trgovina Interspar u svojoj ponudi sadrži mobitele, a ponuda s povoljnom cijenom vrijedi do 29. siječnja ili do isteka zaliha. Riječ je o mobitelu MeanIT Dual Sim Senior koji sadrži velike tipke i fontove, ekran u boji s 1.77'', imenik s 500 kontakata, baterije 1000mAh, FM radio, svjetiljke, SOS tipku te podržava sve operaterske mreže. Trenutna cijena mu je 299.99 kuna, dok je prijašnja iznosila 599.99, što znači da možete uštedjeti 300 kuna.