Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

HTC pametni telefoni idealan su izbor za poslovne ljude

HTC pametni telefoni idealan su izbor za poslovne ljude
3

Planirate se baviti poduzetištvom ili ste već poduzetnik? HTC pametni mobilni telefoni predstavljaju odličan omjer kvalitete, tehničkih karakteristika i cijene

VIDEO

Ako težite vrhunskim rezultatima i dobrim poslovnim rezultatima morate se okružiti kvalitetom. Jedna od važnijih stavki su komunikacija koja mora biti precizna i kvalitetna i odlična organizacija vremena. U oba segmenta vaš saveznik je HTC, tajvanski tehnološki lider čije vrhunske pametne mobilne telefone i tablet računala koriste neki od najuspješnijih ljudi na svijetu. 

Što odabrati?

Pri izboru pametnog mobilnog telefona imajte na umu osnovnu namjenu i preferirani način korištenja. Pričate li više ili više pišete email-ove i sms poruke? Zahtjeva li vaš posao obradu tablice i slanje datoteka ili samo dopisivanje?

U svakom slučaju prvi izbor bi mogao biti jedan od najsvestranijih pametnih mobilnih telefona na današnjem tržištu HTC One X. Saznajte više o ovom modelu u nastavku.

HTC One X

Zanimljivo je kako je od svojeg pojavljivanja na hrvatskom tržištu u travnju ove godine HTC One X, postavio standarde u smislu vrhunskog doživljaja mobitela s još višom razinom izvrsnosti u dizajnu i zvuku. Od tehničkih karakteristika HTC One X integrira Android 4.0 operativni sustav (odnosno njegovu najnoviju inačicu nazvanu Ice Cream Sandwich) uz HTC Sense (tm) 4 korisničko sučelje. Drugim riječima zahvaljujući ovim performansama uređaj omogućuje korisnicima munjevito brzo pretraživanje weba te izvanrednu kvalitetu slike. Uređaj je iznimno brz uz novi NVIDIA®  Tegra 3 Mobile Processor za jasnu grafiku, brže aplikacije i dulje trajanje baterije. Uključuje i 1.5GHz Super 4-PLUS-1 četverojezgru s integriranim petim Battery Saver Core-om  i 12-Core NVIDIA® GPU. 

Brzina pretraživanja interneta, ali i mogućnost uživanja u nevjerojatnoj kameri ili autentičnom zvuku samo će dodatno uvjeriti poslovne korisnike u izvrsnost HTC One X uređaja

Jedinstveni izgled

Prekrasno izrađena polikarbonatska konstrukcija koja zadržava karakterističnost metala, iznimna lakoća, veliki zaslon (4,7 inča) i jednostavno korištenje 8 megapiksela kamere također su jedna od odlika ovog mobilnog uređaja. Snimanje videa podržano je s 1080p u HD rezoluciji, a kvaliteta zvuka pojačana je BeatsAudio sustavom. Ovaj pametni mobilni telefon sadrži čak 32 gigabajta memorije što korisnicima pruža i više nego dovoljno prostora da uživaju u surfanju internetom, fotografiranju, igranju igrica, snimanju filmova i slušanju glazbe. 

Možemo li stoga sadašnjim i budućim poduzetnicima preporučiti ovaj model? Petra Razić Roglić, country manager za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu kaže: ‘’Zbog svojih iznimnih obilježja HTC One X uređaj odličan je izbor za poslovne korisnike. Njegov minimalistički dizajn, intuitivno sučelje, jednostavnost rukovanja samo su neke od karakteristika koje krase ovaj vrhunski pametni telefon." ističe Petra Razić Rogić i zaključuje, "Brzina pretraživanja interneta, ali i mogućnost uživanja u nevjerojatnoj kameri ili autentičnom zvuku samo će dodatno uvjeriti poslovne korisnike u izvrsnost HTC One X uređaja’’.

HTC Windows Phone 8X

Reputaciju vodećeg svjetskog inovatora na području mobilne tehnologije i dizajna HTC je potvrdio suradnjom s Microsoftom, predstavivši tako nedavno HTC Windows Phone 8X i 8S. Osim što su jedini pametni telefoni s Windows 8 operativnim sustavom koji u svom nazivu imaju Windows predznak, Windows Phone 8X i 8S su jedini pametni telefoni opremljeni značajkom Live Tiles, nudeći tako jasan i diferenciran pogled. Koristeći se trodimenzionalnim jastučastim stilom zasnovanim na Windows Phone Live Tiles, HTC-ovi pametni telefoni WP 8X i WP 8S savršeno su oblikovani i prilagođeni za jednostavno korištenje. Kao takvi, idealni su za poslovne korisnike, ali i one koji od mobilnih uređaja očekuju i zabavu.

“Kada je vidio Microsoftove planove za Windows Phone 8, naš CEO, Peter Chou, svojim je dizajnerima rekao 'Go big'. Rezultat suradnje dvaju svjetskih giganta, nedugo nakon globalne premijere, stigao je i u Hrvatsku, a uvjerena sam da će naprosto očarati domaće poslovne korisnike svojim vrhunskim softverom i hardverom na HTC-ovoj platformi”, naglasila je Petra Razić Rogić.

HTC Windows Phone 8X opremljen je 4,3’’ LCD ekranom u HD rezoluciji sa zaštitnim staklom Gorilla Glass 2, BeatsAudio sustavom i 8mp kamerom s LED bljeskalicom što su glavne značajke ovog mobilnog uređaja. Nesmetano surfanje, gledanje filmova i fotografiranje omogućava procesor od 1,5 GHz i jaka baterija od 1800 mAh. Ono što HTC WP 8X razlikuje od ostalih mobilnih telefona je ultraširokokutni (88°) prednji fotoaparat, koji se prilagođava licima i pozadini koju fotografira. 

HTC Windows Phone 8S

Pametni telefon Windows Phone 8S krasi jedinstveni, razigrani i šareni dizajn koji omogućavaju da se HTC WP 8S razlikuje od ostalih pametnih telefona, a podržava ga procesor od 1 GHz. Baterija (1700 mAh) i zaslon (4 inča) kod WP 8S nešto su slabiji, odnosno manji nego li kod WP 8X. BeatsAudio sustav koji omogućava studijsku kvalitetu zvuka i 5mp kamera pružaju korisnicima maksimalno iskorištavanje mogućnosti uređaja.

Ako tražite kvalitetu i pouzdanost upakiranu u prekrasan dizajn - prestanite gledati dalje i odaberite HTC. Više informacija o ponudi HTC pametnih mobilnih telefona možete naći na HTC-ovim službenim stranicama: www.htc.com 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume