Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Iznenadite svoje dijete povoljnim uskrsnim poklonom!

Iznenadite svoje dijete povoljnim uskrsnim poklonom!
1

Iako Uskrs nije vrijeme darivanja, svejedno možete svoje najmlađe iznenaditi ponekom sitnicom kako biste im još više uljepšali ovaj obiteljski blagdan

VIDEO

Iako Uskrs nije tradicionalno vrijeme darivanja, ipak svojim najmlađima možete pokloniti prigodni poklon kako bi mu ovaj blagdan ostao u što ljepšem sjećanju. Donosimo vam prigodne uskrsne darove poput slatkiša ili igračaka, ali i one koje mogu imati cijeli život i iz njih nešto naučiti poput knjiga. Svatko može pronaći nešto za svoje dijete.

1. Slatka uskršnja poklon vrećica

Svako dijete voli slatkiše tako da odabirom povoljne uskršnje poklon vrećice od nekoliko čokoladnih zečića ne možete pogriješiti (Metro, 100 grama, 5.99 kuna). Idealan slatki dar za vaše dijete može biti i Kinder uskršnja vrećica koja sadrži 100 grama slatkiša (Konzum, 24.99 kuna) ili poklon vrećica uskršnjih čokoladnih jaja (Billa, 200 grama, 11.99 kuna)

2. Igračka

Vaše najmlađe možete obradovati ponekom igračkom. Zasigurno bi ih mogao iznenaditi slatki plišani zeko s najdražom fotografijom na njegovoj majici. Ovakav poklon je zanimljiv jer vašem djetetu neće biti samo zec za igranje, nego će ga svaki put obradovati kad ga vidite. (Mueller, 87.20 kuna)

3. Knjiga i slikovnica

Osim klasičnih uskrsnih darova, svojim mališanima možete pokloniti i dječje knjige i slikovnice koje možete pronaći i na internetskim stranicama trgovine Tisakmedia, po povoljnim i sniženim cijenama. Za cijenu od 49 kuna možete pronaći klasike poput knjige Grga Čvarak ili za 70 kuna popularnu osnovnoškolsku lektiru Koko u Parizu.

4. Čokoladni zečići i jaja

U Plodinama možete pronaći veliki izbor uskrsnih zečeva, vrećica ili jaja po povoljnim cijenama od 5.99 kuna pa nadalje.

5. Edukativna igračka

Didaktička slagalica Oblo spheres privlači djecu svih uzrasta i potiče njihove motoričke sposobnosti. Ova igračka sastavljena je od elemenata različitih veličina, boja i oblika koji pravilnim slaganjem tvore privlačnu 3D sfernu slagalicu. Edukativne igračke su uvijek dobrodošao dar bez obzira koji je blagdan u pitanju, a ukoliko se odlučite za ovu morat ćete izdvojiti 189 kuna.

Bez obzira koliko platili neku igračku ili slatkiš, cilj je iznenaditi svoje klince i provesti što više vremena s njima kako bi ipak na kraju shvatili da je Uskrs obiteljski blagdan u kojemu ćete se posvetiti svojim najbližima.

Sve o kupovini u vrijeme Uskrsa, uštedi i pametnoj potrošnji saznajte u našem specijalu Uskršnja košarica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode