Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Najopasnije voze liječnici i odvjetnici pa arhitekti

Najopasnije voze liječnici i odvjetnici pa arhitekti
1

Internetska stranica Insure.com objavila je kako 1000 liječnika na godinu skrive 109 prometnih nesreća te zaradi 44 kazne za prebrzu vožnju

VIDEO

Ako su rastreseni i u žurbi, vozači više griješe u prometu i češći su sudionici lakših ili težih prometnih nesreća. Sukladno tome, na vrhu liste najopasnijih zaposlenika za volanom nalaze se liječnici, odvjetnici i arhitekti. Istraživanje objavljeno na internetskoj stranici Insure.com ističe kako 1000 liječnika na godinu skrive 109 prometnih nezgoda te zaradi 44 kazne za prebrzu vožnju. A isti broj odvjetnika odogovoran je za samo tri nesreće manje (106), dok im se u borbi za pravdu ipak nešto manje žuri- na godinu ih se u prosjeku 37 puta kazni za prebrzu vožnju. Iako su unutar zidova svojih ureda strpljivi i koncentrirani, izlaskom na cestu arhitekti na godinu skrive 105 prometnih nezgoda, a pritisnuti rokovima na putu do građevinskog zemljišta zarade72 kazne za prebrzu vožnju- gotovo kao liječnici i odvjetnici zajedno. Kako količina stresa praktički dodjeljuje ovu “laskavu” titulu, mjesto na listi nisu pronašli joga instruktori ili saborski zastupnici.

>>>Pričljivi agenti prodaje nekretnina
Oko 1000 agenata na godinu skrivi 102 prometne nesreće, a u istom periodu zarade i 39 kazni za prebrzu vožnju. U neprilike se najčešće “uvale” zbog pričanja na mobitel tijekom vožnje.
>>>"Nabrijani" profesionalni vojnici
Možda zato jer misle kako upravljaju tenkom, a sićušne automobile na cesti doživljavaju kao mete, 1000 profesionalnih vojnika na godinu skrivi 99 prometnih nezgoda te ih se 78 puta kazni za prebrzu vožnju.
>>>Neosjetljivi socijalni radnici
Tijekom vožnje ipak ne brinu toliko za druge ljude. Oko 1000 socijalnih radnika na godinu sudjeluje u 98 prometnih nesreća, a u istom vremenskom razdoblju zarade i 33 kazne za prebrzu vožnju.
>>>Analitičarima se ne ispalti neoprezna vožnja
Ovi zaposlenici najprije trebaju proanalizirati koliko bi im uštede donijela pažljivija vožnja. Možda bi se onda i brojke od 95 prometnih nezgoda na godinu te 40 kazni za prebrzu vožnju na 1000 analitičara smanjile.
>>>Računica im je stalno pred očima
Ljudi u ovom poslu ne bi se trebali zamarati razno raznim izračunima tijekom vožnje. Na godinu oko 1000 inžinjera sudjeluje u 94 prometne nezgode, a u istom vremenskom periodu 51 put ih se kazni za prebrzu vožnju.
>>>Za vožnju i savjetnici trebaju savjet
Na dnu liste najopasnijih zaposlenika za volanom nalaze se savjetnici. Oko 1000 njih na godinu skrivi 94 prometne nesreće, a zarade i 50 kazni za prebrzu vožnju. Možda bi i sami trebali potražiti savjete kako se ponašati u prometu.
>>>Umorni fizički radnici
Oko 1000 fizičkih radnika na godinu skrivi 96 prometnih nesreća te u istom periodu zarade 33 kazne za prebrzu vožnju. A za dobrobit svih, ovi bi se zaposlenici jednostavno trebali pošteno odmoriti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom