Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 18

Poklanjamo "Komunikacijske (strategije) magije" Mirele Holy

Poklanjamo "Komunikacijske (strategije) magije" Mirele Holy
1

"U poslu nema ničega važnijeg od komuniciranja", tvrdi se u knjizi Komunikacijske (strategije) magije. Kako osvojiti svoj primjerak ove odlične knjige? Saznajte

VIDEO

U bilo kojoj fazi poslovnog razvoja, doslovce jedna krivo izgovorena riječ ili neprikladno sklepana rečenica može uništiti sve. Ne postoji pojam, slika, kategorija, predmet... koji u dvije glave izgleda isto. Možemo jedino zaključiti kako je za poslovanje ključno upravo - komuniciranje. Kako osvojiti svoj primjerak knjige "Komunikacijske (strategije) magije"?  Saznajte u nastavku.  

Odgovorom na nagradno pitanje dolazite u priliku osvojiti vlastiti primjerak knjige. Ukratko odgovorite na sljedeće pitanje: 

Navedite primjer gdje je dobro komuniciranje pomoglo vašem biznisu?

Svoje odgovore ostavite ovdje (kliknite na link).

Najzanimljivije odgovore ćemo nagraditi, a komentirati možete do ponedjeljka, 12. studenog do 11 sati prijepodne. Dobitnike ćemo objaviti u utorak, 13. studenog 2012.

Knjiga "Komunikacijske (strategije) magije"

Autorice o svojoj knjizi kažu: 

"Bilo da se vaša tvrtka bavi proizvodnjom kruha i peciva, računovodstvenim ili pogrebnim uslugama, turizmom, prodajom oružja, gradnjom brana – sve počne i okonča komuniciranjem. Obično počinje komuniciranjem u jednoj glavi: centri u mozgu pretaču i analiziraju nekakvu ideju. Potom, ideja se seli u tuđe glave: autor sije zarazu među nekakvim svojim bližnjima (obitelj, prijatelji, poslovni partneri, kolege) koji također nešto deriviraju po toj ideji. Uspije li se uhvatiti na nekakvoj mikrorazini, ideja postaje nukleus koji dobiva obrise,  konstrukciju, dije love koji rastu, nastaje živi organizam... Ako ste Bill Gates, u nekoliko koraka došli ste iz garaže u klub multimilijardera. Ostalima ide nešto polakše..."

Sonja Hodak najveći je dio života novinarka. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. Niz godina provela je u Jutarnjem i Večernjem listu, radila je u PR agenciji Maksima komunikacije, na nesreću tamošnjih zaposlenika jedno vrijeme kao i direktorica. U jednom trenu iznova je posrnula i vratila se novinarstvu. Prvo, kao urednica politike u Večernjem listu, potom kao glavna urednica poslovnog dnevnika Business.hr. Onda je pristala Mireli pomoći ustrojiti novo ministarstvo, što je – iskreno priznaje - "najusraniji" posao koji je ikad radila. Sad nešto piše i savjetuje ljude kako povećati pozitivnosti i smanjiti negativnosti dok komuniciraju... Ukratko, da ne pričaju gluposti. 

Mirela Holy svoje je "magične" vještine usavršavala umjetnički, komunikacijski i politički. Prvo obrazovanje stekla je u zagrebačkoj Školi primijenjenih umjetnosti, drugi na Filozofskom fakultetu u Zagrebu gdje je diplomirala, magistrirala i najzad doktorirala. Bila je novinarka slobodnjakinja; aktivistica u Zelenoj akciji; u mlađim danima volonterka, a potom i komunikatorica okolišnog ministarstva; direktorica u PR agenciji Maksima komunikacije. Istovremeno je gradila političku karijeru: bila je članica Izvršnog odbora SDPH što joj je bila odskočna daska za prvi saborski mandat i šest mjeseci dug ministarski staž. A onda je uslijedio povratak u Sabor.

Više o knjizi na službenoj stranici izdavačke kuće Ljevak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana