Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 1

Pametna kuna i Popustolovac vam donose najbolje ponude!

Pametna kuna i Popustolovac vam donose najbolje ponude!
1

Odsada vam donosimo najbolje ponude uz pomoć portala Popustolovac.hr koji donosi informacije koje su vam potrebne za kupovinu u vodećim trgovačkim lancima u Hrvatskoj

VIDEO

Pametna kuna i Popustolovac.hr donose vam sve što vam je potrebno za pravo bezbrižno ljeto! Tako odsada možete pronaći najbolju ponudu na stranicama Pametne kune. Na naslovnici, pod rubrikom alati nalazi se "Popustolovac". 

Popustolovac.hr

U moru ponuda teško se snaći i izabrati najbolju ponudu. Zašto koristiti Popustolovac.hr? Jednostavno, ovaj servis nudi vam nešto što je jedinstveno na hrvatskom tržištu. 

Donosi vam:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
  • informacije o proizvodima 
  • lakše pretraživanje, 
  • štednju novca i vremena 

No, zahvaljujući našem novom alatu sve najbolje ponude možete naći vrlo jednostavno. Tako Popustolovac.hr za vas prikuplja kataloge čak 40 vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

Nekoliko klikova do svega što vas zanima!

Prava informacija pri kupovini zlata vrijedi. Popustolovac fokus stavlja na bitne informacije koje vam daju pravu sliku te pomažu o donošenju odluke o kupovini. Stoga, više vam nisu potrebni mnogobrojni katalozi, dovoljno je da unesete ime proizvoda, branda, trgovine ili odaberete kategoriju i uz samo nekoliko klikova miša saznate sve što vas zanima. To će zasigurno uštedjeti vaše vrijeme, novac, ali i živce.

Pretraživanje

Proizvode možete pretraživati po više kategorija. Odaberite između: 

  • Popularnih kataloga
  • Popularnih proizvoda
  • Rasprodaja ili 
  • Kategorija proizvoda: Tehnika, Dom&Namještaj, Alat&Oprema, Sport&Rekreacija, Drogerija, Obuća&Odjeća i prehrana

Ljeto počinje

Bilo da vas zanimaju proizvodi za sunčanje, japanke, suncobrani, proizvodi za depilaciju, šatori ili bazeni, na jednom mjestu možete saznati gdje se najviše isplati kupovati. Isto tako, osobito korisna kategorija je "Rasprodaja", u njoj se prikazuju najbolji popusti iz svake kategorije. Da bi ostali u toku s aktualnim akcijama i popustima, osim svakodnevnog pregleda portala Popustolovac.hr možete se i prijaviti na tjedni newsletter. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.