Pametna kuna

Komentari 1

Pametna kuna i Popustolovac vam donose najbolje ponude!

Pametna kuna i Popustolovac vam donose najbolje ponude!

Odsada vam donosimo najbolje ponude uz pomoć portala Popustolovac.hr koji donosi informacije koje su vam potrebne za kupovinu u vodećim trgovačkim lancima u Hrvatskoj

Pametna kuna i Popustolovac.hr donose vam sve što vam je potrebno za pravo bezbrižno ljeto! Tako odsada možete pronaći najbolju ponudu na stranicama Pametne kune. Na naslovnici, pod rubrikom alati nalazi se "Popustolovac". 

Popustolovac.hr

U moru ponuda teško se snaći i izabrati najbolju ponudu. Zašto koristiti Popustolovac.hr? Jednostavno, ovaj servis nudi vam nešto što je jedinstveno na hrvatskom tržištu. 

Donosi vam:

No, zahvaljujući našem novom alatu sve najbolje ponude možete naći vrlo jednostavno. Tako Popustolovac.hr za vas prikuplja kataloge čak 40 vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

Nekoliko klikova do svega što vas zanima!

Prava informacija pri kupovini zlata vrijedi. Popustolovac fokus stavlja na bitne informacije koje vam daju pravu sliku te pomažu o donošenju odluke o kupovini. Stoga, više vam nisu potrebni mnogobrojni katalozi, dovoljno je da unesete ime proizvoda, branda, trgovine ili odaberete kategoriju i uz samo nekoliko klikova miša saznate sve što vas zanima. To će zasigurno uštedjeti vaše vrijeme, novac, ali i živce.

Pretraživanje

Proizvode možete pretraživati po više kategorija. Odaberite između: 

Ljeto počinje

Bilo da vas zanimaju proizvodi za sunčanje, japanke, suncobrani, proizvodi za depilaciju, šatori ili bazeni, na jednom mjestu možete saznati gdje se najviše isplati kupovati. Isto tako, osobito korisna kategorija je "Rasprodaja", u njoj se prikazuju najbolji popusti iz svake kategorije. Da bi ostali u toku s aktualnim akcijama i popustima, osim svakodnevnog pregleda portala Popustolovac.hr možete se i prijaviti na tjedni newsletter.