Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 5

Pametna kuna vodi vas na odmor u prekrasnu Opatiju!

Pametna kuna vodi vas na odmor u prekrasnu Opatiju!
5

Niste odavno bili na odmoru? Ili ste osoba koja ne može bez izleta i putovanja? Bilo kako bilo - putovanja su uvijek dobra investicija

VIDEO

Niste odavno bili na odmoru? Ili ste osoba koja ne može bez izleta i putovanja? Bilo kako bilo - putovanja su uvijek dobra investicija, a Pametna kuna poklanja vikend za dvije osobe u hotelu Ambasador u Opatiji. U nastavku saznajte kako možete osvojiti ovo putovanje.

Sudjelujte u igri i provedite vikend za dvije osobe u hotelu Ambasador***** u Opatiji u vrijednosti 4,226 kuna. Dobitnici nagrada svoj aranžman mogu iskoristiti u svim periodima osim od 28. srpnja do 24. kolovoza (nagradni boravak će se realizirati prema raspoloživosti soba i uz prethodnu rezervaciju putem call centra). Stoga, zaigrajte nagradnu igru i oduševite se nezaboravnim pogledom na plavetnilo Kvarnerskog zaljeva i otoke, uživajte na suncu novouređene terase uz bazen hotela i opustite se u jedinstvenom Five Elements wellness & spa centru. 

Nagradna igra se održava od 30. ožujka do 4. travnja 2012. godine do 14:59 sati. Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre pronađu kviz na desnoj strani portala te točno odgovore na tri postavljena pitanja odabirom između odgovora a, b ili c. Također potrebno je ostaviti svoje podatke kroz predloženi obrazac - ime, prezime, adresa, broj mobitela i e-mail.

Dobitnika ćemo izvući slučajnim odabirom putem računala te ga o dobitku obavijestiti telefonskim putem. Detaljna pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Proljeće u Opatiji

Stiglo nam je proljeće, a možete li ga ljepše provesti nego li uživajući na suncu i opuštajući se pokraj mora. Proljeće je i doba novosti, a u Opatiji ih ima doista mnogo, posebice u hotelu Ambasador. Odsada se možete opuštati na suncu, s knjigom u ruci ispijajući kavu na novouređenoj terasi ili uz bazen s pogledom na more. Poželite li se opustiti u wellnessu, tu je za vas bazen s morskom vodom, spa zona sa saunama i jacuzzijem. 

Prvih dana travnja opatijskom gastronomijom zavladat će divlje šparuge koje se mogu i ubrati u šetnji obroncima Učke. Šparuge se tradicionalno spravljaju u fritajama, s fužima ili pak u ribljim i mesnim jelima. Kušajte inovativna jela od šparuga sjedeći na terasi hotel Kvarner s nezaboravnim pogledom na more.

Osim u vrhunskim delicijama, u Opatiji u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner možete uživati u koncertima klasične glazbe. U nedjelju, 8. travnja u 20.00 sati u nastupa Opatijski orkestar. Par dana kasnije, u petak 13. travnja dolazi u goste München International Orchestra, a na programu su djela Schuberta, Straussa, Wagnera i Brittena. Idući dan, u subotu 14. travnja bavarski orkestar nastupit će na terasi hotela u podne – ulaz je besplatan, a počastite se čašom pjenušca i kanapeima ili čašom muškata uz mignone po posebnoj cijeni od 35,00 kuna. Ljubitelji klasične glazbe moći će uživati u ugodnom muziciranju hrvatske violončelistice Ane Rucner koja će u hotelu Kvarneru nastupiti 21. travnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera