Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 2

Pametna kuna i Lidl vam daruju Cien pakete kozmetike!

Pametna kuna i Lidl vam daruju Cien pakete kozmetike!
23

Cien kozmetički paketi prava su stvar za svakoga tko želi dobiti više za svoj novac. Zašto? Sudjelujte u nagradnom natječaju i uvjerite se sami u kvalitetu

VIDEO

Stil življenja, prehrambene navike, međuljudski odnosi, ali i vremenske prilike uvelike utječu na stanje našeg najvećeg organa – kože, a onda i kose. Upravo zato posebnu pažnju treba usmjeriti odabiru adekvatnih proizvoda za njegu. Taj je izbor ponekad otežan u mnoštvu preparata za brigu o tijelu pa postići pravi omjer cijene i kvalitete postaje pravi izazov. Kako bi Vam olakšao odluku, Lidl u svojoj ponudi nudi kompletnu kozmetičku liniju poznate trgovačke marke Cien. 

Odgovorom na nagradno pitanje dolazite u priliku osvojiti jedan od 5 ženskih i 5 muških paketa kozmetičkih preparata Cien. Ukratko odgovorite na sljedeće pitanje: 

Što vam je najbitnije pri odabiru kozmetike i zašto? 

Svoje odgovore ostavite ovdje (kliknite na link).

Najzanimljivije odgovore ćemo nagraditi, a komentirati možete do ponedjeljka, 29. listopada do 11 sati prijepodne. Dobitnike ćemo objaviti u utorak, 30. listopada. 2012. 

Kozmetika Cien

Ako ste odgovorili na pitanja, dolazite u priliku osvojiti jedan od sljedećih paketa. U ženskom Cien paketu nalaze se proizvodi čije se specifikacije nalaze u nastavku:

  • Provitamin šampon za kosu daje kosi vidljivo više volumena, vitalnosti i elastičnosti čineći kosu vidljivo jačom. Također njeguje i ravna suhu i oštećenu kosu te olakšava češljanje i razvija zdraviji sjaj. 
  • Provitamin regenerator za kosu njeguje i ravna suhu i oštećenu kosu te olakšava češljanje i razvija zdraviji sjaj.
  • Krema za ruke sadrži učinkovitu formulu s posebno prilagođenim sastavom vitamina koji čuva kožu od isušivanja. Brzo se upija i ostavlja ugodan osjećaj na koži.
  • Odstranjivač laka za nokte s pumpicom nježno i učinkovito uklanja lak za nokte, a pumpica sa zatvaračem praktična je za kućnu, ali i profesionalnu upotrebu. 
  • Krema za lice (Dnevna/Noćna) sadrži Liftan Intensive kompleks s Q10 i hijaluronskom kiselinom koji potpomaže prirodnu zaštitu kože, smanjuje dubinu bora i pri redovitoj primjeni smanjuje i nastajanje novih bora. Krema sadrži i visokovrijedne aktivne tvari koje daju koži vlagu i doprinose mekanom nježnom osjećaju na koži, a pogodne su za sve tipove kože. Dnevna krema ima posebnu kombinaciju UVA/UVB filtera (zaštitni faktor 4) i vitamina E koji štite kožu od prijevremenog starenja, a krema je idealna kao podloga za šminku.
  • Tekući kremasti sapun s posebnom njegujućom formulom mlijeka i meda idealan je za svakodnevno čišćenje normalne i suhe kože. PH je neutralan i izuzetno nježan za kožu. 
  • Gel za tuširanje sadrži kombinaciju sastojaka koja koži pruža potrebnu vlažnost s posebno razvijenim mirisom s eteričnim uljem pačulija koje oživljava i osvježava kožu. PH je neutralan i vrlo nježan za kožu. 
  • Losion za tijelo Sensitive losion za tijelo s uljem avokada i pathenolom razvijen je specijalno za njegu iznimno osjetljive kože. Lako se nanosi i brzo upija.

U muškom Cien paketu nalaze se proizvodi čije se specifikacije nalaze u nastavku:

  • Cien Men losion i vodica za njegu nakon brijanja umirit će Vašu kožu nakon brijanja i učiniti je mekanom i sjajnom. 
  • Balzam za njegu nakon brijanja
  • Cien Men Roll on Surf dezodorans nježan je za kožu i omogućava  dugotrajnu zaštitu od znojenja.
  • Gel za tuširanje Cien Men Green kick  dermatološki je ispitan i proizveden u Njemačkoj. Gel Vašoj koži pruža potrebnu vlažnost, a istovremeno ju revitalizira i osvježava.
  • Šampon s ekstraktom hmelja nježno čisti Vašu kosu i daje joj čvrstoću, sjaj i volumen. Poboljšava strukturu kose. Provitamin B5 + B3 daju kosi snagu i elastičnost. Šampon je pogodan za sve tipove kose i dermatološki je ispitan. 
  • Cien Men Wet gel za kosu omogućuje Vam da oblikujete frizuru kakvu želite te kosu čini postojanom cijeli dan pružajući joj mokar izgled. 

Linija Cien uključuje preparate za njegu tijela, lica, ruku i kose, a kako ugodni i mirisni proizvodi za njegu odavno više nisu rezervirani samo za žene – unutar Cien linije nalazi se i zaokruženi asortiman proizvoda za muškarce, Cien Men. Linije za žene i muškarce uključuju šampone, regeneratore, preparate za oblikovanje kose, proizvode za čišćenje lica i tijela, kreme za tijelo, lice i ruke, odstranjivače laka za nokte, dezodoranse i mnoge druge proizvode. Svi Cien proizvodi dermatološki su ispitani, o kvaliteti kozmetičke linije govori i činjenica da je u potpunosti proizvedena u Njemačkoj, a proizvodi su testirani u Institutu dr. Schrader. Ova Lidlova kozmetika za njegu napravljena je na bazi patentiranih sastojaka te je pogodna za sve tipove kože i kose, a posebnom kombinacijom sastojaka pruža njegu i zaštitu. Cien preparati su sigurni, učinkoviti i vrlo povoljni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić

Stručnjaci otkrivaju: Može li brak preživjeti bez seksa?
VELIKA ANALIZA

Stručnjaci otkrivaju: Može li brak preživjeti bez seksa?

Brakovi bez seksa, iako se o njima rijetko otvoreno razgovara, češći su nego što biste očekivali. To je kada bračni par ima odnose manje od 10 puta u godini
Uklete kuće po Hrvatskoj i svijetu: Rijetki im se usude prići
SAMO ZA NAJHRABRIJE

Uklete kuće po Hrvatskoj i svijetu: Rijetki im se usude prići

Moji roditelji su čuli bebu koja plače, a svi smo slušali korake po stubama. Znali smo vidjeti kako se kvaka na vratima spavaće sobe miče gore dolje, ispričao je Britanac koji je živio u ukletoj kući