Pametna kuna

Komentari 0

Porez na dodanu vrijednost za poduzetnike – od A do Ž

Porez na dodanu vrijednost za poduzetnike – od A do Ž

Imate bezbroj pitanja oko PDV-a? Općenito i nakon ulaska u EU? Nije vam jasno kako će od 01.07. oporezivanje PDVom utjecati na vaše poslovanje?

Želite li saznati sve o oporezivanju PDVom na jednodnevnoj radionici PDV za poduzetnike – od A do Ž koja će se održati u srijedu 3. srpnja 2013.g., prijavite se već sada! Radionica je namijenjena vlasnicima poduzeća, poduzetnicima, menadžerima, voditeljima i ostalima koje zanima računovodstvo, financije i oporezivanje. Radionica je podijeljena u tri cjeline:

Izdvajamo iz sadržaja:

Radionica će se održati u srijedu 3. srpnja 2013.g. od 09 do 16 sati u Hotelu Palace, Strossmayerov trg 10 (dvorana Academia). U cijenu je uračunat pisani materijal, napitci i hrana. Besplatan parking na gradskom parkiralištu Paromlinska (prostor iza dvorane Lisinski prema Glavnom kolodvoru), 5 minuta hoda od Hotela Palace.

O predavačima

mr.sc Tanja Rukavina - Specijalizirala računovodstvo, financije, poreze i poslovne evaluacije s dugogodišnjim iskustvom u međunarodnim korporacijama (PLIVA, Nestle, Peugeot, UPS, COLAS). Predavač za TEB poslovna savjetovanja, ZŠEM i druge, te autorica brojnih stručnih članaka iz područja računovodstva i oporezivanja objavljenih u domaćim i inozemnim časopisima. Magistrirala makroekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te posjeduje diplomu iz poslovnih evaluacija London School of Economics.

mr.sc. Jelena Knezović - Specijalizirala računovodstvo i financije, te se od zaposlenja u ABAK uslugama d.o.o. bavi kompletnim računovodstvenim poslovanjem za mala i srednja poduzeća, izradom završnih financijskih izvještaja i PDV prijava. Vanjski je suradnik na Ekonomskom fakultetu na katedri za statistiku, te je autorica stručnih članaka iz područja statistike i poslovne analize objavljenih u domaćim i inozemnim časopisima. Magistrirala ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. 

Prijavite se mailom na seminari@abakusluge.hr ili telefonom na 37 35 222 do 27. lipnja 2013.g.

Više informacija na www.abakusluge.hr.