Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

'Puno toga imamo u planu, sezona je počela i posla ima'

'Puno toga imamo u planu, sezona je počela i posla ima'
1

Pčelarstvo Daruvar je i u kontaktu s jednom talijanskom firmom koja je zainteresirana za njihove proizvode.

VIDEO

Nedavno je održan novi niz sastanaka kandidata 'Poslovanja na kvadrat' sa stručnjacima Goranom Blagusom i Filipom Jelićem pa nas je zanimalo što se trenutno događa s tvrtkom Pčelarstvo Daruvar, koju vode supružnici Milena i Dario Kelemin.

Iz daruvarske tvrtke su ranije isticali kako su imali probleme s naplatom pojedinih potraživanja, pa nas je zanimalo što se događa po tom pitanju. "Naplata polako ide, imamo nova pravila koja smo uveli od 1. travnja ove godine, odnosno tko ima račune u valuti, robu ne isporučujemo", kaže nam Milena.

Zanimalo nas je i kako je protekao proces uvođenja fiskalnih blagajna, što je njihova tvrtka zakonski morala uvesti na početku travnja. "Uveli smo fiskalne blagajne, prvi dan je bilo malo problema, ali sada je sve u redu", dodaje Milena Kelemin.

Ranije se pričalo i o potrebi za unaprjeđenjem službene web stranice. "Stranicu još nismo mijenjali, ali upravo smo danas primili neke slike naših proizvoda iz novog kataloga. Nakon što se završi katalog, krećemo u izradu nove web stranice", kaže suvlasnica daruvarske pčelarske tvrtke. 

Milena nam je otkrila i kako teče proces traženja novog zaposlenika u uredu. Novog zaposlenika su izabrali, ponudili posao, a on ga je prihvatio. Međutim, on je na kraju ipak odlučio pričekati odgovore s jednog drugog mjesta gdje je poslao molbu za posao. "Znači, opet smo na početku", kaže.

Na zajedničkom susretu kandidata u Zagrebu, vlasnici Pčelarstva su bili spomenuli kako im je Hrvatska gospodarska komora predložila nastup na specijaliziranom sajmu u Moskvi. Što se dogodilo u međuvremenu? "Ostalo je samo na ideji, ima vremena za Moskvu. Prošli mjesec smo bili u Dubrovniku na 10. Mediteranskom sajmu te u Opatiji na sajmu suvenira Kvarner Expo i mislim da smo to dobro odradili", ističe Milena.

Od ostalih novosti dodaje i kako su trenutno u kontaktu s jednom talijanskom firmom koja je zainteresirana za njihove proizvode, a čiji predstavnici ih planiraju posjetiti tijekom sljedećeg susreta Hrvatskoj. "Puno toga imamo u planu, sezona je počela i posla ima", zaključuje Milena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode