Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Saznajte kamo Hrvati najviše putuju za uskršnje praznike?

Saznajte kamo Hrvati najviše putuju za uskršnje praznike?
1

Uskršnji praznici odlična su prilika za putovanje i (kratak) odmak od svakodnevice. Pametna kuna vam donosi pregled najtraženijih putovanja u Hrvatskoj za ovu sezonu

VIDEO

Uskršnji praznici odlična su prilika za putovanje i (kratak) odmak od svakodnevice. Pametna kuna vam donosi pregled najtraženijih putovanja u Hrvatskoj za ovu sezonu.

Ukoliko vas zanima izvući što veću vrijednost za svoj novac prvo pogledajte ponudu domaćih turističkih agencija koje, suprotno uvjerenju da se preko agencija uvijek putuje skuplje, nude i pakete koji su zaista povoljni.

Što Hrvati najviše traže?

Zanimljivo je da prema izvješću Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) domaći turisti većinom traže aranžmane u Hrvatskoj. Cijene aranžmana u Hrvatskoj su prema saznanjima UHPA-e na razini prošlogodišnjih, a najviše se traže hoteli s wellnessom i dodatnim sadržajima te animacijama za djecu i mlade.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kontaktirali smo agenciju Best Travel iz Zagreba u kojoj smo potvrdili kako su uvjerljivo najprodavaniji aranžmani su im oni za Opatiju i Lovran, turističko naselje Solaris, te Selce i otok Pag. U Opatiji najviše se biraju hoteli Ambasador, Admiral, Kristal i Excelsior. Više o samoj ponudi možete saznati ovdje. Drugo najtraženije putovanje, kako napominju u samoj agenciji jest ono za turističko naselje Solaris i hotele Jakov, Jure, Niko i Ivan. Više detalja nađite ovdje.

U adriatica.net grupe potvrđuju kako su Hrvatske destinacije vrlo tražene tijekom uskršnjih praznika. Kao lokacije koje su najtraženije izdvajaju sljedeće: Hotel Allegro/Miramar, Rabac od 1260 kuna, hotel Aurora, Mali Lošinj od 2000 kuna, hotel Niko, Solaris od 1740 kuna i hotel Ivan, Šibenik od 1980 kuna.

Slično su iskustva i drugih turističkih agencija, koje, kako prenosi Večernji list, prema nekim navodima, bilježe gotovo 30 posto veću prodaju aranžmana za uskrsne blagdane, pri čemu se najviše traže odredišta na Jadranu, posebno u Istri i Opatiji. Agencije to objašnjavaju činjenicom da je  prodaja aranžmana počela ranije zbog ranijeg Uskrsa. 

Stoga, ukoliko još ništa odlučili na putovanja, oboružajte se strpljenjem i pregledajte ponude domaćih turističkih agencija kako bi ugrabili koju od vrlo povoljnih last minute ponuda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang