Pametna kuna

Komentari 0

Saznajte tko je osvojio vrhunski Electrolux usisavač!

Saznajte tko je osvojio vrhunski Electrolux usisavač!

Borba za nezagađeni okoliš mora biti zadaća svakog od nas. Promjene mogu početi od malih stvari - kao što je energetski učinkovito kućanstvo i kućanski uređaji

Pri izboru kućanskih aparata osim što se moramo voditi odnosom uloženo-dobiveno bitno je i birati tehnologiju koja nam omogućuje poštivanje najviših ekoloških standarda. Jedan od takvih proizvoda je Electroluxov inovativni JetMaxx Green usisavač.

Tko je osvojio usisavač?

Electroluxov JetMaxx usisavač osvojila je Ljubica Brigitte Nikić iz Osijeka! Dobitnica će o osvajanju nagrade biti obaviještena putem e-maila. 

Čestitamo sretnoj dobitnici i zahvaljujemo se svim čitateljima na prijavama. 

Electrolux JetMaxx Green

Upravo zato što želite brinuti za okoliš, ne biste trebali pristati na kompromis kada je u pitanju učinkovitost čišćenja. Naši eko usisivači su energetski učinkoviti, izrađeni od reciklirane plastike, a ipak pružaju visokoučinkovite performanse čišćenja. Jetmaxx Greenom čistite efikasno uz smanjenu potrošnju energije, a iste odlične rezultate čišćenja. Ovaj vrhunski usisavač odlikuje se svevremenim tankim dizajnom, a izrađen je od recikliranog materijala. JetMaxx™ Green™ koristi 33% manje energije u usporedbi s prosječnim usisavačem snage 2000 W. Napravljen je od 55% reciklirane plastike. Čak 92% usisivača se može reciklirati nakon njegovog radnog vijeka. Isto tako, ambalaža je izrađena od 100% recikliranog materijala koja se također 100% može reciklirati.

Tajna izvrsnog čišćenja JetMaxx™ Green™-a je protok zraka. Toliko je brz da usisa čestice prašine u vrećicu za samo 0,06 sekundi. Ova nevjerojatna snaga čišćenja postiže se optimiziranim protokom zraka u usisivaču koji osigurava veliku snagu bez potrebe za većim motorom koji troši više energije. JetMaxx je jedini usisivač koji koristi samostalnu zračnu košaru. Vrećica je sigurno smještena u posebno dizajniranu košaru, koja osigurava kontinuiran i neometan protok zraka. Zračna košara također osigurava proces mijenjanja vrećice puno lakšim i higijenskijim. Jednostavno izvadite košaru, vrećicu bacite, zamijenite novom i ponovo umetnite - minimalan dodir s vrećicom.