Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Tko je osvojio ulaznicu za konferenciju Superprodavač?

Tko je osvojio ulaznicu za konferenciju Superprodavač?
1

Unaprijedite svoje prodajne tehnike i vještine na ovoj odličnoj konferenciji u organizaciji časopisa Poslovni savjetnik

VIDEO

U organizaciji časopisa Poslovni savjetnik i Tomislava Bekeca treću godinu za redom u zagrebačkom hotelu Westin, 15.11.2012. održat će se cjelodnevna poslovna konferencija Superprodavač.  Pametna kuna daruje vam sveukupno dvije ulaznice. 

Ulaznice su osvojili:

  • Gorana Paver iz Pule i
  • Dario Pohulek iz Varaždina.

Dobitnici će o osvajanju nagrade biti obaviješteni telefonskim putem. U nastavku saznajte više o konferenciji "Superprodavač".

Konferencija „Superprodavač“ 

Konferencija "Superprodavač" koja se održava 15. studenog u hotelu "Westin" namijenjena je prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima s ciljem unapređenja prodajnih rezultata i tehnika. Organizatori očekuju oko 300 sudionika koliko ih se odazvalo i godinama prije. Program predavanja možete vidjeti ovdje,  dok video najavu možete vidjeti ovdje. 

Ove godine organizatori će polaznicima omogućiti da čuju predavanja i sudjeluju na radionicama čak osamnaest vrhunskih hrvatskih predavača, a bogat program od čak dvadeset i četiri predavanja i radionica istovremeno će se odvijati u četiri dvorane. Cijena jedne kotizacije iznosi 1.192,00 kn + PDV te možete ostvariti popust za veći broj polaznika iz jedne tvrtke, te popust za pretplatnike časopisa Poslovni savjetnik i Direktor. 

Svaki polaznik na dar će dobiti i knjigu „Trgovina i zaštita potrošača“. Sponzor konferencije su hotel Westin, Promoplus i Aquaviva, a medijski pokrovitelji su portal Pametna kuna, Meteo info, Progressive magazin, Business.hr, mjesečnik Direktor i Računovodstvo i porezi u praksi. Informacije kako se prijaviti možete dobiti na tel. 01/49 21 742 ili 01/49 21 737.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni