Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Saznajte kako uljepšati svoj dom uskršnjim dekoracijama!

Saznajte kako uljepšati svoj dom uskršnjim dekoracijama!
1

Budući da većina nas Uskrs provodi u obiteljskom okruženju, oslobodite svoju kreativu i uljepšajte svoj dom uskršnjim dekoracijama kako bi bio još ugodniji

VIDEO

Uskrs je vrijeme koje svi provode u obiteljskom krugu, u toplini svoga doma. Kako bi on izgledao još ljepše, mnogi ukućani nerijetko posegnu i za različitim dekoracijama poput pisanica ili uskršnjih zečeva koji svojim toplim proljetnim bojama mogu donijeti dašak uskrsne atmosfere. Također, neki voli i sami izrađivati ukrase, ali i bojati jaja, što dom čini još posebnijim. Otkrijte stoga svoju kreativnost i opustite se uz izradu dekorativnih predmeta! Donosimo vam pregled onih koje možete kupiti po vrlo povoljnim cijenama, ali i one koje možete sami izraditi.

1. Uskršnja košara

Ako ove godine odlučite izbjeći klasične uskršnje košare u Emmezeti možete pronaći razne ukrasne košare po povoljnim cijenama. Tako za cijenu od 49.99 kuna možete kupiti veliku Straw bež košaru ili na rasprodajnoj cijeni od 9.99 kuna Pure bež košaru.

2. Dekorativna jaja 

Uskršnja dekorativna jaja u raznim šarama možete kupiti u gotovo svakom supermarketu. U Mercatoru možete za 5.99 kuna kupiti pakiranje od 8 jaja u narančastoj ili zelenoj boji, a za 7.99 kuna pakiranje od 6 različito bojanih jaja. Dekorativno jaje s prikazom zečića ili patke košta 9.99 kuna.

3. Keramičke figurice 

Uskrsnim keramičkim figuricama u vedrim bojama možete unijeti dašak Uskrsa, ali i proljeća u svoj dom. Figurice s likom zečića možete pronaći u Plodinama za cijenu od 14.99 kuna. Zdjela s dva ukrasna zečića s obje strane posude u jednako vedrim bojama košta 44.99 kuna.

4. Cvijeće

 Svoj stol ukrasite uskršnjim aranžmanom po cijeni od 150 kuna, dok još veći izbor možete potražiti na stranici Cvijeće.hr.

5. Ukrasne vaze

Ako ipak niste ljubitelj uskršnjih dekoracija, onda uvijek možete izabrati klasično suho cvijeće u bijeloj vazi koje će krasiti vaš dom i nakon što prođu blagdani, a možete ga kupiti u Emmezeti za 34.99 kuna. Jednostavan cvjetni aranžman u keramičkoj vazi možete kupiti za 59.99 kuna.

Ako ste kreativni, onda je Uskrs idealan blagdan da sami ili uz pomoć svoje djece izradite unikatne pisanice. Na stranici Chemaca možete pronaći kako izraditi jednostavne ukrase, antikna jaja ili jaja ukrašena perlicama. Ovisno o tehnici koju odaberete, na potrebnu opremu možete potrošiti do 50-ak kuna.

Na internetskoj stranici Marthastewart.com možete pronaći mnoštvo ideja za uskršnje dekoracije koje svatko može povoljno napraviti u svome domu. Na našim stranicama također možete saznati kako izraditi originalne uskrsne pisanice, dok na portalu Budi.In možete više saznati o motivima i bojama ukrasnih jaja koji će ovoga Uskrsa vjerojatno u većini domova krasiti stolnjake, ubruse i svijećnjake.

Bez obzira na to koliko novca imali, uvijek možete pronaći zanimljive i povoljne ideje za dekoriranje svog doma. Samo je potrebna doza kreativnosti kako biste oplemenili svoj dom i dali mu blagdanski ugođaj.

Sve o kupovini u vrijeme Uskrsa, uštedi i pametnoj potrošnji saznajte u našem specijalu Uskršnja košarica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith