Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

WinDays 13: Odlični predavači i tehnologija od 22.- 26. travnja!

WinDays 13: Odlični predavači i tehnologija od 22.- 26. travnja!
1

Umag pod okupacijom robota. Više ništa neće biti kao što je bilo. Priča se o četvrtoj industrijskoj revoluciji, o naprednom društvu i konkurentnom gospodarstvu?

VIDEO

Glavna im je parola: Tehnologija. Poslovanje. Potakni uspjeh. Ništa vam nije jasno?!  Zapravo, vrlo je jednostavno. Riječ je o Microsoftovoj 13. WinDays konferenciji, koja se održava od 22. do 26. travnja u Umagu. Ako želite saznati kako poslovati ukorak s najnovijim trendovima, do 10. ožujka ćete iskoristiti značajan popust za sudjelovanje na konferenciji. 

WinDaysi se uobičajeno dijele na tehnološku i poslovnu konferenciju, a posjetitelji će moći uživati i u brojnim drugim sadržajima u Umagu. U tehnološkom programu su posjetitelji već navikli na odlične predavače i vruće novosti iz svijeta tehnologije. Mnogi će imati priliku i upoznati ključne Microsoftove tehnologije i proizvode od samoga početka te naučiti osnove iz područja drugačijih od onih kojima se bave. 

Poslovni dio konferencije će se baviti temama o podizanju konkurentnosti, stvaranju radnih mjesta i ubrzanom rastu domaćega gospodarstva. Kao misao vodilja u tome nametnula se četvrta industrijska revolucija i činjenica da tehnologija nezaustavljivo mijenja način promišljanja i poslovanja. Pritom ubrzani tehnološki razvoj stavlja fokus na automatizaciju procesa u proizvodnji te i na robote, ICT, nano tehnologiju, nove materijale, nove poslovne modele i slično koji zauzimaju sve važnija mjesta u tim procesima. U temama konferencije istaknut će se nužna povezanost obrazovanja, vještina te istraživanja i razvoja (R&D-a) na konačan budući uspjeh nacije.

Svoja znanja i iskustva o tome će s domaćim poduzetnicima, političarima i akademicima podijeliti najugledniji znanstvenici sa svjetskih sveučilišta i instituta. Oni će pokazati zašto je Hrvatska na 57. od 59 zemalja na listi Godišnjaka svjetske konkurentnosti i što možemo učiniti da napredujemo na listi, prenijeti iskustvo u razmjeni znanja između tehnologije i businessa, ali i uživo pokazati da se ono što naši poduzetnici često smatraju tek znanstvenom fantastikom već primjenjuje u svjetskoj industriji. Njima će se pridružiti najbolji hrvatski poduzetnici, predstavnici vlasti i akademici. 

Najvažniji dan ovogodišnje WinDays konferencije je petak, kada će se postaviti strateški okvir za napredak Hrvatske, a rezultati tih zaključaka će se pratiti na daljnjim Microsoftovim konferencijama i događanjima. 

Stoga, do 10. ožujka nabavite kotizaciju za Technology i Business konferenciju WinDays13 po cijeni od 5962,50 kuna, odnosno 4375 kuna za Technology, ili 2250 kuna za Business program konferencije. Nakon 10. ožujka će cijena za oba dijela konferencije iznositi 6857,50 kuna, ili za Technology 5031,25 kuna, a za Business 2587,50 kuna. U cijene je uključen i PDV. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin