Obavijesti

Plesni spektakl: ESDU DANCESTAR World Tour 2012!

Plesni spektakl: ESDU DANCESTAR World Tour 2012!
15

Ove subote i nedjelje dođite u Split, budite dio vrhunskog spektakla i pogledajte najveće plesno natjecanje u Hrvatskoj - ESDU DANCESTAR Croatia 2012


S posebnim Vas zadovoljstvom obavještavamo da u subotu, 25. veljače 2012. godine, s početkom u 11.30 sati, i u nedjelju 26. veljače 2012. godine s početkom u 10:00 sati, ESDU - European Dance Union, u suradnji s EOL Adriaticom d.o.o. iz Rijeke, organizira u Hrvatskom narodnom kazalištu Split, najveće plesno natjecanje u Hrvatskoj - ESDU DANCESTAR Croatia 2012.

 Budite dio vrhunskog spektakla u vikendu punom plesa, neizmjerne energije, mladih talenata i budućih zvijezda

Preko 1000 plesača iz najprestižnijih plesnih škola u Hrvatskoj borit će se za nastup na svjetskom prvenstvu ESDU DANCESTAR World Dance Masters 2012 koji će se održavati u periodu od 16. do 20. svibnja 2012. godine u Poreču te na kojem će se najbolji plesači iz cijeloga svijeta natjecati za naslov svjetskog prvaka u plesu. 

Osim natjecatelja, glavnu ulogu u cijeloj ovoj priči imaju suci. Ocjenjivački se sud sastoji od međunarodnih  vrhunskih koreografa, plesača i mjuzikl zvijezda koji svojim znanjem, autoritetom i nepristranošću garantiraju stručno, objektivno ocjenjivanje izvedenih točki na natjecanju.

Ocjenjivački sud ove godine činit će: Flavia Astolfi ( Italija), Christopher Jamin (USA), Steeve Laurent (Belgija), Mariano Carlini (Italija) i Sonja Piskernig (Austria).

Otvorenju ESDU DANCESTAR Croatia Open 2012 prisustvovat će mnogobrojne ličnosti iz svijeta show bizza koje će uz brojne uzvanike moći uživati u vikendu punom plesa, neizmjerne energije, mladih talenata i budućih zvijezda.

U Split dolazi preko 1000 plesača iz najprestižnijih plesnih škola u Hrvatskoj

Pozivamo Vas da prisustvujete ovom jedinstvenom plesnom spektaklu koji se uz još samo nekoliko zemalja u svijetu poput Južne Afrike, Austrije, Mađarske, Rumunjske, organizira i Hrvatskoj - Splitu.

Dođite na ESDU Croatia Open 2012, budite dio vrhunskog spektakla najboljih plesnih škola iz Hrvatske i regije i uživajte u magiji plesa , strasti i emocija koje će Vam pružiti jedinstveni užitak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"