Komentari 0

Pogledajte isječke iz crtića Pet legendi i osvojite nagrade

Pogledajte isječke iz crtića Pet legendi i osvojite nagrade

Ove zime sva djeca svijeta vidjet će po prvi puta zajedno svoje čuvare i pridružit će im se u avanturi koju će pamtiti cijeli život!

Tvorci filmova Shrek i Kung Fu Panda na velika platna donose epsku avanturu o legendarnim čuvarima dječjih snova. Postoji li možda nešto što ne znamo o Djedu Božićnjaku - Sjeveru (Robert Ugrina), Uskršnjem Zeki (Enes Vejzović), Zubić Vili (Jasna Palić Picukarić) i Pješčanu. Što ako su ti dobroćudni nositelji darova, jaja, novčića i snova puno više od onoga što se čine na prvi pogled? U Pet legendi oni su besmrtni, snažni, okretni i štite nevinost i maštu djece svih uzrasta. U trenutku kada bivaju dovedeni u opasnost, jer su pod mračnom prijetnjom dječje nade i snovi, u pomoć će pozvati Jana Mraza (Jan Kerekeš) koji na to sve pomalo nevoljko gleda, jer bi radije uživao u snježnom danu nego spašavao svijet. Od najhladnijeg leda Sjevernog pola, preko krovova Šangaja do maloga gradića u Novoj Engleskoj legende se upuštaju u svjetsku bitku epskih razmjera protiv zavodljivog i pokvarenog Mrakule (Krešimir Mikić).

Njegov zao plan da pokori svijet šireći strah može biti spriječen samo snagom vjerovanja...i magičnim moćima pet legendi.

Samo trebate vjerovati!

Od danas u kinima - NE PROPUSTITE JER ČUVARI VAS ČEKAJU! 

Osvojite cool poklone iz filma!

Najbržih troje igrača koji ostave svoje podatke osvajaju poklone iz filma (pogledajte u galeriji).