Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pogledajte kako u Japanu izrađuju vrlo dugačak pomfrit

Pogledajte kako u Japanu izrađuju vrlo dugačak pomfrit

Ovako dugačak pomfrit omiljena je poslastica u Japanu, a prave ga od pire krumpira koji istiskuju direktno u vrelo ulje. Nekima je ovakva varijanta ukusnija od klasičnog pomfrita

Serviraju ih najčešće s majonezom i katsuobushijem (morski specijalitet prokuhanih, fermentiranih i usitnjenih fileta tune ili palamide - koristi se kao začin za razna jela).

Pripremaju ih zapravo od pire krumpira kojeg oblikuju u loptice. Potom loptice stavljaju u poseban uređaj i pritisnu ga iznad vrelog ulja. Iz uređaja izlaze dugačke trake koje nakon vrlo kratkog prženja postaju slasni, hrskavi pomfrit.

Savjeti kuhara: Kako savršeno ispeći hrskavi krumpir u pećnici
Savjeti kuhara: Kako savršeno ispeći hrskavi krumpir u pećnici

Neki tamošnji ugostitelji pire naprave od krumpira u prahu.

Pogledajte u videu kako ga pripremaju:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Lude cijene Badnjaka u centru Zagreba: Evo koliko ćete platiti rezervaciju stola na 'špici'
PARTY OD JUTRA

Lude cijene Badnjaka u centru Zagreba: Evo koliko ćete platiti rezervaciju stola na 'špici'

U Gostioni, lokalu nešto bliže Cvjetnom, poznatom okupljalištu mlade generacije koja voli potrošiti, i u kojem boca Jamesona u redovnoj cijeni stoji 115 eura s četiri cole u paketu, imaju sve popunjene stolove
Dnevni horoskop za četvrtak 18. prosinca: Vage posvetite se sebi, Rakovi budite izravniji...
ŠTO NAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za četvrtak 18. prosinca: Vage posvetite se sebi, Rakovi budite izravniji...

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 18. prosinca i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje