Obavijesti

Ponovo najbolji: Lux de Lux zavladao plesnim podijem

Ponovo najbolji: Lux de Lux zavladao plesnim podijem
5

16 najboljih hrvatskih B-Boyeva predstavili su svoju raskoš pokreta ispred entuzijastične i dobro raspoložene publike ove subote- 07.06. u prepunom zagrebačkom SKUC Pauku.

Zagrebački SKUC Pauk u subotu 7. lipnja okupio je najbolje hrvatske B-Boyeve u borbi za naslov prvaka Red Bull BC One Croatia Cyphera, najvećeg svjetskog 1-na-1 B-Boy natjecanja, koje u potrazi za najboljim brejkerom svake godine obilazi svijet. Nakon finalne borbe dvojice Zagrepčana Lux de Luxa (Luka Anaković) i Bladeonarda (Hrvoje Lučić), titula je po drugi put otišla u ruke Lux de Luxu.

Subotnja večer u Zagrebu vidjela je raskoš pokreta koje je 16 najboljih hrvatskih B-Boyeva predstavilo entuzijastičnoj i dobro raspoloženoj publici prepunog Pauka. Sudački trio u sastavu jednog od najboljih B-Boyeva svijeta – Brazilca Pelezihna, zatim njemačke brejk legende Swift Rocka i dobro poznatog hrvatskog B-Boya El Rocka, nije imao nimalo lagan zadatak donijeti odluku tko će Hrvatsku predstavljati na Red Bull BC One Eastern Europe Finalu, koje će se u rujnu po prvi put održati u Hrvatskoj.

Lux de Lux (No Stress Crew), koji je slavio i 2011. godine, do finalne borbe stigao je pobjedom u polufinalu nad nevjerojatnim Don Kikijem, dok je BladeOnardo (Feel da Panic) svoje mjesto u finalnoj borbi morao zaslužiti pobijedivši Lil Kika. Subotnja večer bila je samo uvertira za ono što donosi Red Bull BC One Eastern Europe Finale, koje će u rujnu u Zagrebu okupiti najbolje B-Boyeve regije.

Naime, natjecanje u potrazi za najboljim pojedincem na plesnom podiju ove će godine obići preko 70 nacionalnih Cyphera, čiji će se pobjednici u 6 Finala boriti za odlazak na veliko Red Bull BC One Svjetsko finale u Pariz. Sve o natjecanju pratite na www.redbull.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"