Obavijesti

Posebna ponuda servisnih paketa za starija BMW vozila

Posebna ponuda servisnih paketa za starija BMW vozila
2

Za vrijeme trajanja jamstvenog roka dvojbe nema – automobil je potrebno održavati u ovlaštenom servisu kako bi se zadržala prava iz jamstvenog ugovora

Za vrijeme trajanja jamstvenog roka dvojbe nema – automobil je potrebno održavati u ovlaštenom servisu kako bi se zadržala prava iz jamstvenog ugovora. Međutim, istekom garancije, a posebno nakon četiri, pet ili više godina starosti vozila, vlasnici nerijetko počinju razmišljati o alternativnim načinima održavanja. 

Neovlašteni servisi privlače nižim cijenama, no ono što se u početku čini jeftinije, na kraju može ispasti višestruko skuplje. Razlog za to je ponajprije zbog nestručno odrađenog posla i ugradnje neoriginalnih rezervnih dijelova upitne kvalitete. S druge strane, proizvođači sve češće pokreću programe održavanja starijih vozila koji se ističu vrlo privlačnim cijenama uz visoku razinu usluge i ugradnju originalnih dijelova. 

Tomić&Co., generalni zastupnik marki BMW i MINI za područje Republike Hrvatske, upravo je pokrenuo jedan takav program - BMW Value Service. Riječ je o servisnim paketima s vrlo konkurentnom, transparentnom i fiksnom cijenom servisa za starije modele BMW vozila.

Tako, primjerice, mali servis za BMW 318i (E90), koji uključuje pregled vozila, izmjenu ulja, mikrofiltra i originalno BMW ulje sada stoji 1.199 kuna. Jamstvo na ugrađene dijelove i obavljeni rad iznosi dvije godine uz neograničen broj prijeđenih kilometara. 

Prednosti za vlasnika BMW vozila su da servisne radove obavljaju certificirani BMW-ovi servisni savjetnici i mehaničari. Isto tako, ugrađuju se isključivo originalni BMW-ovi dijelovi koji u svim svojim svojstvima udovoljavaju strogim zahtjevima BMW-a. Originalni dijelovi se ne razvijaju naknadno niti kopiraju, već nastaju zajedno s automobilom. I njihov razvoj tu ne prestaje. Stalnim usavršavanjem automobila tijekom njegova životnog vijeka, usavršavaju se i dijelovi. 

Takav tempo razvoja ne može pratiti niti jedan proizvođač zamjenskih dijelova. Ugradnjom originalnih rezervnih dijelova funkcionalnost BMW-a će uvijek biti na najvišoj razini, a pri tom vlasnik vozila dobiva jamstvo kako na novougrađeni dio, tako i na obavljeni rad. 

Na ovaj način vlasnik čuva vrijednost svog BMW vozila te smanjuje troškove redovitog održavanja. U cijenu svih paketa uključeni su radovi i rezervni dijelovi potrebni za obavljanje servisa. 

Više detalja o cijeloj ponudi na http://tomic.hr/aftersales/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju
BUDITE NA OPREZU

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju

DHMZ je izdao meteoalarm za cijelu zemlju, a onaj koji označava opasno vrijeme na snazi je za zagrebačku i karlovačku regiju

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak
FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada