Obavijesti

Poslovanje na kvadrat pomaže malim tvrtkama i obrtima

Poslovanje na kvadrat pomaže malim tvrtkama i obrtima
1

Sudjelujte u projektu ˝Poslovanje na kvadrat˝ i saznajte korisne savjete stručnjaka koji će vam pomoći da svoje poslovanje dovedete na najvišu razinu.

Dragi poduzetnici, i ove se godine možete prijaviti za sudjelovanje u projektu ˝Poslovanje na kvadrat˝ kojem je cilj pomoći malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima.

Osim što poduzetnicima može pomoći da svoje poslovanje dovedu na višu razinu te prijeđu prepreke koje su im kočile poslovni napredak, sudjelovanje u natječaju "Poslovanje na kvadrat" za poduzetnike ima i mnoge druge benefite. 

Prije svega, sudjelovanjem u projektu Vaša će tvrtka biti prisutna kroz medijske objave putem Styrijinih medijskih kanala 24sata i Poslovnog dnevnika te će dobiti besplatnu pretplatu na Poslovni dnevnik.

Uz to, finalistima natječaja, tvrtka Algebra te njezina sestrinska tvrtka ITodjel, organizirat će skupnu radionicu s temom "Unapređenje poslovanja kroz pametnu IT infrastrukturu“ te pojedinačne konzultacije i izradu prijedloga optimizacije informatičke infrastrukture svake firme finalista. Također, jednoj odabranoj tvrtki, Algebra i ITodjel omogućit će implementaciju i prilagodbu optimalnog Office 365 rješenja u oblaku sa do 5 korisničkih računa u trajanju godinu dana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim toga, sudjelovanje u projektu poduzećima će omogućiti da nađu nove kupce, povećaju svoju efikasnost, povećaju obim prodaje te prošire tržište.

Podsjetimo, troje finalista prve sezone projekta - tvrtka Evenio, Pčelarstvo Daruvar i SF klima, grijanje - zahvaljujući stručnjacima Goranu Blagusu i Filipu Jeliću i uz pomoć generalnog pokrovitelja VIP-a te partnera projekta HP-a i INE unaprijedili su svoje poslovanje i stekli korisno znanje koje im je već na samom početku projekta pomoglo da poboljšaju svoje poslovanje.

Ove godine izazovi su još veći te smo broj finalista povećali na četiri. Tako ćemo unutar perioda od pet mjeseci omogućiti kandidatima seriju edukacija koje će se baviti ključnim problemima za njihovo poslovanje te im omogućiti besplatnu pomoć u obliku savjeta.

Tim stručnjaka ponovno čine Goran Blagus koji će voditi coaching treninge i pratiti napredak odabranih firmi kroz razdoblje od pet mjeseci te Filip Jelić, koji je zadužen za financijsko savjetovanje.

Natječaj je za poduzetnike potpuno besplatan, a prijave traju do 16. listopada 2013. Prijavite se!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina