Obavijesti

Poznata satnica Pozitivnog koncerta i službeni after party!

Poznata satnica Pozitivnog koncerta i službeni after party!
1

Jedan od najvećih koncertnih događaja godine, Pozitivan koncert, deveti će put za redom poslati pozitivnu poruku kroz glazbu i obilježiti Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

U Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu, 30. studenog nastupit će Goran Bare & Majke, Urban & 4, S.A.R.S. i Quasarr.Poznata je satnica ovogodišnjeg Pozitivnog koncerta. Vrata Velike dvorane Doma sportova otvorit će se u 19:45 sati. 

Koncert otvara Quasarr u 20:15, nakon njih slijedi S.A.R.S. u 21:00, Urban & 4 u 22:00 te na kraju Goran Bare & Majke u 23:30. 

Pozitivan koncert, u organizaciji HUHIV-a, Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa, i Los Angeles agencije, u svojih je osam godina održavanja postao jedno od najvažnijih glazbenih događanja i jedan od najvećih koncerata u regiji s više od 35 tisuća posjetitelja kroz godine. Dosad su na Pozitivnom koncertu, između ostalih, nastupili Dubioza kolektiv, TBF, Hladno pivo, Laibach, Let3, Stereo MC, PipsChips&Videoclips, Brkovi, Kawaski 3P, Svadbas, Lollobrigida, a svirka se iz prostora Tvornice kulture selila u dvoranu Dražena Petrovića, da bi se od 2011. ustalila u Velikoj dvorani Domu sportova. 

S rekordnih devet uzastopnih godina održavanjam impresivnim popisom izvođača i nastupima koji se prepričavaju tjednima Pozitivan koncert izrastao je u prepoznatljiv glazbeni brend u cijeloj regiji. 

Atmosfera Pozitivnog koncerta odlično je prenesena u najavi čiji su kadrovi snimljeni na koncertu u prosincu 2012. godine. Pogledajte video!

Organizatori Pozitivnog koncerta uvijek su bili otvoreni za suradnju sa svima, dajući tako priliku i raznim udrugama da predstave svoj rad i humanitarno djelovanje. Tako će se ove godine posjetiteljima predstaviti Azil Dumovec, sklonište za nezbrinute životinje grada Zagreba.

AFTER PARTY U KLUBU

Službeni after party Pozitivnog koncerta održat će se u Klubu u ulici Pavla Hatza 16 na večeri naziva KLUB.ing 808, uz podršku zagrebačkog Radija 808: www.facebook.com/events/351635891647672 

POČINJE EUROPSKI TJEDAN TESTIRANJA NA HIV

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. HUHIV se ove godine priključuje prvom Europskom tjednu testiranja na HIV koji će se odvijati od 22. - 29. studenog po cijeloj Europi s ciljem poticanja na testiranje. U sklopu te akcije CheckPoint Zagreb kao koncept otvorenog centra za zdravlje i edukaciju mladih, te posebno osoba pod povećanim rizikom od zaraze HIV-om, hepatitisom i ostalim spolno prenosivim bolestima, poziva mlade na edukaciju i provjeru svog zdravstvenog statusa. Centar nudi metodu besplatnog, anonimnog, pouzdanog i brzog testiranja na HIV, testovima iz sline s rezultatom već za 20 minuta. Uz to CheckPoint Zagreb nudi informiranje i savjetovanje, s ciljem smanjenja rizičnih ponašanja, ranog otkrivanja infekcija, prevencije daljnjeg širenja spolno prenosivih bolesti te započinjanja pravovremenog liječenja. Povodom Europskog tjedna testiranja na HIV CheckPoint Zagreb radit će od 22.-29. studenog svaki dan (osim subote i nedjelje) od 16 do 19:30 sati na adresi Ulica kneza Domagoja 10.

Jak line up izvođača i pristupačne cijene ulaznica i ovogodišnji su adut Pozitivnog koncerta kojem je primarna funkcija edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima, te osobama s rizičnim ponašanjem.

ULAZNICE

Cijena ulaznice iznosi 50 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 70 kn.

Službena prodajna mjesta:

• Dirty old shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13 
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uz sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima osobama te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori I zalaže za AIDS free generaciju.

POZITIVAN KONCERT 2013.

GORAN BARE & MAJKE, URBAN & 4, S.A.R.S., QUASARR

VELIKA DVORANA DOMA SPORTOVA – ZAGREB

SUBOTA, 30. STUDENOG 2013.

Pozitivan koncert pratite na Facebooku.

www.huhiv.hr
facebook.com/checkpoint.zagreb

Pozitivan koncert 2013 video spot 

CheckPoint Zagreb - Europski tjedan testiranja na HIV

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Mama je znala da nešto nije u redu... Čim mi je pomirisao dah, liječnik me poslao u bolnicu'
ISPOVIJESTI: KAKO SMO IZBJEGLI SMRT

'Mama je znala da nešto nije u redu... Čim mi je pomirisao dah, liječnik me poslao u bolnicu'

S vremena na vrijeme, naš unutarnji glas nas navodi da donesemo odluke koje inače ne bismo razmatrali, kao što je odustajanje od putovanja ili iznenada odabiranje druge rute na posao

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta