Obavijesti

Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom kvizu "Toshiba"

Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom kvizu "Toshiba laptop"

PRIREĐIVAČI NAGRADNOG KVIZA

Nagradni kviz "Toshiba laptop" raspisuje HGSPOT informatika d.o.o., Avenija Dubrovnik 46, Zagreb koja imaju sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Natječaj organizatori priređuju u suradnji sa 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, koji je medijski partner priređivača natječaja (u daljnjem tekstu pravila: medijski partner ili 24sata).

TRAJANJE I SVRHA NAGRADNOG KVIZA

Nagradni kviz brzine, u kojem se traži igrač koji će u najkraćem vremenskom periodu točno odgovoriti na postavljena nagradna pitanja, raspisuje se u svrhu promocije Toshiba laptopa i 24sata kao medijskog partnera priređivača u nagradnom kvizu. Nagradni kviz traje od 27.03.2015. godine do 19.04.2015. godine na web adresi 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada sastoji se od nagrada:

Glavna nagrada – Prijenosno računalo TOSHIBA Satellite L50-B-1VU, N3540/4G/1TB/IntelHD/15.6''/FreeDOS, bijeli (PSKTWE-01T007Y4) x 1 kom vrijednost 2.999 kn

Poklon bonovi za robu po vlastitom izboru: Poklon bon za kupnju robe 300 kn x 2 kom

Poklon bonovi za usluge servisa: Poklon bon za usluge servisa 150 kn x 5 kom

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom kvizu brzine imaju sve punoljetne fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva, osim zaposlenika Organizatora i tvrtke HGSPOT informatika d.o.o., kao i članova njihovih užih obitelji

 (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji odgovore točno na sva pitanja u kvizu i ispune kontakt obrazac svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa stanovanja, grad, adresa e-pošte, telefon) na 24sata.hr. Pravna osoba ne može biti sudionik nagradne igre. Prijavom na nagradni kviz prihvaćaju se Pravila kviza.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NAGRADNOG KVIZA

Nagradni kviz traje od 27.03.2015. godine do 19.04.2015. 8 igrača koji točno odgovore na nagradna pitanja u najkraćem vremenskom roku osvajaju nagradu navedenu u članku Fond nagrada. Dobitnici će biti objavljeni na web adresi 24sata.hr.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik ovog kviza  bit će obaviješten o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 10 dana od dana završetka kviza. Ako dobitnik u roku od 10 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada nije prenosiva na treću osobu ili zamjenjiva za novac.

SUDIONICI U NAGRADNOM KVIZU

Sudionici ovog nagradnog kviza ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom kvizu, sudionici prihvaćaju Pravila ovog kviza. Svi sudionci nagradnog kviza prihvatom ovih pravila ujedno prihvaćaju primanje newslettera HGSPOT informatika d.o.o. Sudionici u nagradnom kvizu – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradnog kviza.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom kvizu. Svi sudionici za koje se utvrdi da su sudjelovali u kvizu na prijevaran način, osobito korištenjem zlonamjernih programa, bit će isključeni iz baze igrača te će protiv njih biti pokrenuti odgovarajući postupak.

POREZI

Pobjednici kviza ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog kviza te Priređivača nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KVIZA

Nagradni kviz brzine može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Priređivača bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Golob: 'Plenković će sigurno formirati novu vladu'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Golob: 'Plenković će sigurno formirati novu vladu'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke