Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom kvizu "Vitapur"

Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom kvizu "Vitapur"

PRIREĐIVAČI NAGRADNOG KVIZA

Nagradni kviz "Vitapur" raspisuje Vitapur d.o.o.,  Radnička cesta 39, Zagreb, OIB: 44546541376 koja imaju sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Natječaj organizatori priređuju u suradnji sa 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, koji je medijski partner priređivača natječaja (u daljnjem tekstu pravila: medijski partner ili 24sata).

TRAJANJE I SVRHA NAGRADNOG KVIZA

Nagradni kviz brzine, u kojem se traži igrač koji će u najkraćem vremenskom periodu točno odgovoriti na postavljena nagradna pitanja, raspisuje se u svrhu promocije Vitapura i 24sata kao medijskog partnera priređivača u nagradnom kvizu. Nagradni kviz traje od 06.05.2015. godine do 26.05.2015. godine na web adresi 24sata.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada sastoji se od nagrada:

1. nagrada - 1x Madrac Lavender Comfort 16 (dim. 90x200) u vrijednosti od 1.259,90 kn

2. nagrada - 1x Nadmadrac Roll Up Lavener Memory (dim. 90x200) u vrijednosti od 779,90 kn

3. nagrada - 1x set Pokrivač Lavender Provance + Jastuk Lavender Provacne u vrijednosti od 599,80 kn

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom kvizu brzine imaju sve punoljetne fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva, osim zaposlenika Organizatora i tvrtke Vitapur d.o.o., kao i članova njihovih užih obitelji  (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji odgovore točno na sva pitanja u kvizu i ispune kontakt obrazac svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa stanovanja, grad, adresa e-pošte, telefon) na 24sata.hr. Pravna osoba ne može biti sudionik nagradne igre. Prijavom na nagradni kviz prihvaćaju se Pravila kviza.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NAGRADNOG KVIZA

Nagradni kviz traje od 06.05.2015. godine do 26.05.2015. 3 igrača koji točno odgovore na nagradna pitanja u najkraćem vremenskom roku osvajaju nagradu navedenu u članku Fond nagrada. Dobitnici će biti objavljeni na web adresi 24sata.hr.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik ovog kviza  bit će obaviješten o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 10 dana od dana završetka kviza. Ako dobitnik u roku od 10 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada nije prenosiva na treću osobu ili zamjenjiva za novac.

SUDIONICI U NAGRADNOM KVIZU

Sudionici ovog nagradnog kviza ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom kvizu, sudionici prihvaćaju Pravila ovog kviza. Svi sudionci nagradnog kviza prihvatom ovih pravila ujedno prihvaćaju primanje newslettera Vitapur d.o.o. Sudionici u nagradnom kvizu – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradnog kviza.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom kvizu. Svi sudionici za koje se utvrdi da su sudjelovali u kvizu na prijevaran način, osobito korištenjem zlonamjernih programa, bit će isključeni iz baze igrača te će protiv njih biti pokrenuti odgovarajući postupak.

POREZI

Pobjednici kviza ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog kviza te Priređivača nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KVIZA

Nagradni kviz brzine može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Priređivača bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o.

Message