Obavijesti

Pravila SMS nagradne igre "Naturprodukt nagrađuje"

Ovdje možete pročitati pravila nagradne igre Naturprodukt nagrađuje

Na temelju članka 69., stavka 10., Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 6h/1 donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

"Naturprodukt nagrađuje"

 

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom " Naturprodukt nagrađuje " je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6h/1, OIB: 78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata" i web stranice www.24sata.hr .

 

Članak 2.

Nagradna igra održava se u razdoblju od 31. svibnja 2012. do 21. lipnja 2012.

 

 

Članak 3.

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena 31. svibnja 2012. na internet stranici www.24sata.hr/naturprodukt-pravila.

 

 

Članak 4.

Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre pošalju ključnu riječ NATURPRODUKT sa svojim podacima (ime, prezime i adresa) na broj 60024. Nagradna igra se promovira putem oglasa u dnevnom listu 24sata.

 

Članak 6.

Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem SMS poruka s točnom ključnom riječi i osobnim podacima. U svakoj SMS poruci može se poslati samo jedna ključnoa riječ. Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune ne ulaze u izvlačenje.

 

Članak 7.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

 

 

Članak 8.

Fond nagrada sastoji se od:

 

20 x poklon paketa Doliva, jedinične cijene 250,00 kn

20 x poklon paketa Dr. Theiss, jedinične cijene 250,00 kn

 

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 10.000,00 kn

Nagrada nije zamjenjiva za novac.

 

Članak 9.

Javno izvlačenje nagrada održati će se 22. lipnja 2012. u 11 sati u prostorijama 24sata d.o.o. u Oreškovićevoj 6H/1, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnici nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, koja će o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

 

Članak 10.

Imena dobitnika biti će objavljena na web stranici 24sata.hr, 22. lipnja 2012. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradne igre.

 

Članak 11.

24sata d.o.o. će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnici svoje nagrade mogu podići u prostorijama 24sata d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku svoje nagrade, 24sata d.o.o. će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku  ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

 

Članak 12.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 13.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

 

 

Članak 14.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

 

Članak 15.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr/naturprodukt-pravila.

 

Članak 16.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

 

Članak 17.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Ivan Gale
Direktor prodaje medijskih rješenja
24sata d.o.o.

KLASA: UP/I- 460-02/12-01/439
URBROJ: 513-07-21-07/12-2
Zagreb, 28. svibnja 2012.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju