Obavijesti

Prijavite se na Make up radionicu sa Silvom Stojanović

Prijavite se na Make up radionicu sa Silvom Stojanović
3

Portal Budi.IN i make up škola Ministry of beauty nude vam jedinstvenu priliku da sudjelujete u radionici šminkanja koja će se održati 7. i 8. lipnja u Zagrebu!

Ako vas zanimaju trikovi profesionalnih vizažista i ideje kako se našminkati ovog ljeta pridružite nam se na Make up radionici sa Silvom Stojanović koja će vas naučiti kako kreirati 4 looka koja su vam nužna kako biste zablistali ovog ljeta.

Make up radionica će se održati 7. i 8. lipnja u prostorijama škole Ministry of beauty, Varšavska 14 u Zagrebu.

Kako se prijaviti?

U periodu od 22. svibnja do 5. lipnja potrebno je poslati mail na adresu silva@ministryofbeauty.at s naznakom 'Make up radionica sa Silvom Stojanović' te napisati koje radionice želite pohađati. Na mail ćete dobiti potvrdu rezervacije s podacima o uplati, a radionice je potrebno platiti do 5. lipnja inače se vaša rezevacija poništava.

O Make up radionici sa Silvom Stojanović

Radionica će se održati 7. i 8. lipnja u prostorijama škole Ministry of beauty, Varšavska 14, Zagreb, a po potrebi će se osigurati i dodatni termini radionica. Raspored radionica je: Subota 7. lipnja - 10 - 14h Party at the beach i od 16 - 20h Gradski dnevni look. Nedjelja 8. lipnja  od 10 - 14h Večernji look  te od 16 - 20h Coffee at the beach.

O Silvi Stojanović

Silva Stojanović, make up i hair artist, educirana je na Fleurimon Ecole de Maquillage Proffesionnel Paris, u području make upa od 2002. godine, s višegodišnjom praksom u modnom make upu i komercionalno/marketinškoj industriji, u Hrvatskoj i u Beču.

Od brojnih projekata istakla bi video spot Robbie Williams - "Lovelight" te reklamu s glumicom Zhang Ziyi, proslavljenom u filmu "Tigar i Zmaj". Dugogodišnji je suradnik i edukator dr.Hauscka dekorativne kozmetike. Tu započinje rad one-to-one s klijenticama te svoje djelovanje širi interaktivnim radionicama, individualnim edkuacijama i corporate image consultingom.

2009. godine osnovala je s Borisom Čavlinom Make up školu u Zagrebu "MINISTRY OF BEAUTY" gdje nastavlja s edukativnim pristupom približavajući make up ženama svih profila i potreba. Velika strast joj je kazališni make up. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.