Obavijesti

Promo sadržaj

200 zaposlenika Sberbanka zaplesalo 'Jerusalemu' na više od 30 lokacija diljem Hrvatske

200 zaposlenika Sberbanka zaplesalo 'Jerusalemu' na više od 30 lokacija diljem Hrvatske
6

U vremenima potresa i koronavirusa, nikada nije bilo teže poslati poruku optimizma i zajedništva

Djelatnici Sberbanka zasukali su rukave i odlučili to napraviti plesom. Uz ritam dobro poznate pjesme „Jerusalema“, čak 200 zaposlenika i 50 članova njihovih obitelji priključilo se globalnom plesnom izazovu s jednim ciljem – da budu podrška jedni drugima.

Dobro poznati koraci snimljeni su na više od 30 lokacija diljem Hrvatske pa se tako u videu mogu vidjeti ljepote brojnih gradova – od Zagreba, Zadra, Rijeke, Osijeka, Čakovca, Splita, Varaždina, Šibenika, Slavonskog Broda pa sve do Dubrovnika.

6
| Foto: Sberbank

Video promovira ljepote Hrvatske pred turističku sezonu te će biti primijećen među turistima, ali i svima onima koji istražuju ljepote Lijepe naše.

Pripreme su trajale više od mjesec dana. Snimali smo po kiši i vjetru, no ništa nam nije bilo problem napraviti. U ova teška vremena želimo vratiti optimizam i zajedništvo u Hrvatsku, probuditi vjeru, pokazati ljepote Hrvatske i podsjetiti da je najbitnije da smo tu jedni za druge. Željeli smo zahvaliti našim zaposlenicima na predanom radu i pružiti im mogućnost da zajednički obilježimo razdoblje iz kojeg smo izašli jači i složniji“, izjavila je direktorica Marketinga Sberbank Tihana Mamić.

Društveno odgovorno djelovanje i poslovanje sastavni je dio strategije Sberbanka. Sudjelovanjem u #jerusalemadancechallenge Sberbank se priključio izazovu kojeg je otplesalo na stotine tisuća ljudi diljem svijeta, preko mnogo gradova i država pa sve do Hrvatske.

Sberbank d.d. je osma banka po udjelu u ukupnoj aktivi na hrvatskom bankarskom tržištu.

Od 15. veljače 2012. godine članica je Sberbank grupe. Zahvaljujući međunarodnoj mreži Banka klijentima pruža financijsku podršku u Hrvatskoj putem 31 poslovnice u 22 grada te im pomaže i u uključivanju u poslove s inozemstvom.

Na dan 31. prosinca 2020. godine, bilančna suma Banke iznosila je 11.057.765 tisuća kuna, dok je adekvatnost kapitala iznosila 17,81 % što ukazuje na visoku sigurnost i stabilnost banke.

Mrežna stranica: www.sberbank.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.