Obavijesti

Promo sadržaj

24sata predstavlja „Klasične priče“, prekrasnu zbirku za najmlađe

24sata predstavlja „Klasične priče“, prekrasnu zbirku za najmlađe

„Klasične priče“ svima su poznate priče, bajke i basne koje djeca iznova otkrivaju zahvaljujući izvanrednim ilustracijama

„Klasične priče“ svima su poznate priče, bajke i basne koje djeca iznova otkrivaju zahvaljujući izvanrednim ilustracijama. Čarobni sat priče za njih je jedan od najiščekivanijih trenutaka u danu, a svakodnevno zajedničko čitanje najbolji je način prenošenja strasti prema knjigama i čitanju. Zahvaljujući ovoj zbirci, kao obitelj ćete čitati priče braće Grimm i drugih velikih književnika poput Charlesa Perraulta i Hansa Christiana Andersena, čija su djela ispunila djetinjstvo brojnih naraštaja. U zbirku su uključene i najpoznatije basne Ezopa, Jeana de La Fontainea i drugih tradicionalnih autora. 

Zbirku čini 60 svezaka, a na kraju svake priče nekoliko je igara i aktivnosti za dodatnu zabavu. Zbirka je namijenjena čitateljima predškolske i rane školske dobi te je posebno osmišljena kako bi najmlađi što prije počeli čitati. Zbog toga se pazilo na svaki detalj, s osobitim naglaskom na ilustracije i jezik priče koji nastoji što bolje prenijeti ozračje i osjećaje. Bez ikakve sumnje, riječ je o jedinstvenoj prilici koja će najmlađima omogućiti upoznavanje s klasičnim, bezvremenim likovima i njihovim uzbudljivim pustolovinama. 

Prva knjiga, „Crvenkapica“, bit će u prodaji na kioscima od 27. 10., po promotivnoj cijeni za samo 4,90 kn / 0,65 €. Knjige će nakon prva tri sveska izlaziti svaki tjedan, s time da će druga knjiga, Snjeguljica i sedam patuljaka, po promotivnoj cijeni koštati će 14,90 kn / 1,98 €, a svi ostali nastavci 29,99 kn / 3,98 €. Promotivna cijena knjiga vrijedi 30 dana.  

Knjige su dostupne na svim kioscima, u knjižarama i supermarketima i Hrvatskoj pošti te na klasicneprice.hr 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.