Obavijesti

Promo sadržaj

5. Obrtnički forum Zagrebačke županije - Obrtništvo 2020.

5. Obrtnički forum Zagrebačke županije - Obrtništvo 2020.
5

OKZ i Zagrebačka županija organiziraju 5. Obrtnički forum Zagrebačke županije- Obrtništvo 2020. Velika Gorica domaćin je Foruma koji će se održati u srijedu 26.veljače, s početkom u 12 sati u hotelu Garden Hill

Nakon četiri uspješno održana foruma Zagrebačke županije, u srijedu 26.veljače u Velikoj Gorici održat će se peti po redu Obrtnički forum koji će artikulirati tekuću problematiku obrtnika u 2020. godini. Dugogodišnja uspješna suradnja Obrtničke komore Zagreb i Zagrebačke županije rezultirala je zajedničkom organizacijom i ovog Foruma.

Broj obrtnika u Zagrebačkoj županiji je u porastu kao i broj izazova s kojima se obrtnici moraju suočiti čime raste potreba za Obrtničkim forumom. Obrtnički forum okupit će brojne obrtnike, predstavnike iz Grada i Županije, ravnatelje strukovnih škola, stručnjake i političare koji aktivno sudjeluju u kreiranju gospodarske politike od državnog i lokalnog značaja. U panel diskusiji sudjelovat će pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta gđa. Ana Mandac; pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Zagrebačke županije gđa. Mirela Katalenac; pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Zagrebačke županije g. Damir Fašaić; predstojnica Regionalnog ureda Zagreb- Hrvatskog zavoda za zapošljavanje gđa. Marija Halić; mlada obrtnica gđa. Anamarija Brcko i pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU grada Velika Gorica g. Domagoj Ilečić.

Predviđeno je da se na panel diskusiji ovogodišnjeg Obrtničkog foruma obrade aktualne teme poput izmjena Zakona o obrtu koji je stupio na snagu 1. siječnja 2020.godine, raspravlja o Centru kompetentnosti Zagrebačke županije, o mjerama i potporama Zagrebačke županije, povlačenju sredstava iz EU fondova ali i o mjerama i potporama za zapošljavanje i samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Predsjednik Obrtničke komore Zagreb, dr.sc. Mirza Šabić naglasio je kako je „svrha ovogodišnjeg Foruma Zagrebačke županije aktualizirati teme koje su važne za obrtništvo i obrtnike te potaknuti rješavanje izazova s kojima se obrtnici svakodnevno susreću, apelirajući na pronalaženje kvalitetnih i učinkovitih rješenja za razvoj obrtništva u suradnji s Zagrebačkom županijom.“

Forum će biti prilika da i brojni obrtnici postave svoja pitanja i predlože rješenja konkretnih situacija s kojima se susreću u svom poslovanju. Sudionici foruma predložit će svoja rješenja aktualnih problema obrtništva, kako bi se stvorili što povoljniji uvjeti na tržištu, potaknulo veće sudjelovanje obrtnika u lokalnoj vlasti, ojačala komunikacija i suradnja obrtnika, gradova i lokalne samouprave te pojačala uloga gradova i tijela lokalne samouprave u poticanju poduzetničke djelatnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!