Obavijesti

Promo sadržaj

8 dana ludih popusta za sunčano ljeto

8 dana ludih popusta za sunčano ljeto
11

Zaviri u Livision i pogled iza vrhunskih sunčanih naočala

Možda je klišej, ali neodoljiv! Ljeto 2023. nezamislivo je bez jarkih boja koje su preplavile modni svijet, od cvjetnih i nježnih tonova do apstraktnih i retro uzoraka na naočalama. Bez obzira vidite li se ovog ljeta u šarenim bojama, retro looku ili dramatičnim crnim modelima u novu ljetnu sezonu uđite oboružani stilskim naočalama – razigranom vedrinom i odvažnim stilom!

Livision optike su se dobro oboružale novim kolekcijama naočalama! Od sunčane kolekcije svakako izdvajaju najnovije modele modnih brendova:

Prada - Odvažni modeli geometrijskog profila i prepoznatljivog Pradinog stila sigurno će privlačiti pažnju ovog ljeta.

Dolce and Gabbana - Iznimna kombinacija klasične jednostavnosti i odvažne senzualnosti za sve elegantne D&G žene!

Persol - brend ikona u svijetu naočala! Namijenjen osobama koje spajajući kulturu izvrsnosti i posvećenost detaljima žele savršenu alkemiju između estetike i tehnologije. Takvi su okviri više od običnih naočala,

Ray-Ban- bezvremenska autentičnost i sloboda izražavanja ključne su vrijednosti Ray-Ban brenda, lidera u proizvodnji naočala već generacijama.

Just Cavalli - elegantni modeli s punim okvirima odražavaju najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njihovi oblici i dizajni čine Just Cavalli savršenim izborom za nadolazeće ljetne dane.

Yalea - brend koji inspirira i inspiriran je ljepotom i snagom žena. Dizajn Yalea modela nadilazi privremenu i prolaznu modu kako bi prigrlio elegantan i ženstven stil koji s vremenom predstavlja unutarnju i vanjsku ljepotu svake žene.

Furla - između minimalizma i avangarde, klasične privlačnosti i glamurozne mašte stoji prava kombinacija kreativnosti, čuda, zabave i dragocjenosti koji najbolje opisuju novu kolekciju.

Police - od ranih 80-tih Police je sinonim slobode i urbanog duha. Danas brend cilja na sadašnje buntovnike: mlade ljude koji žele ostaviti trag u svijetu u kojem žive kroz vlastite izbore i želje da se izraze! Velik dio muške kolekcije proizvedena je u suradnji sa Lewis Hamiltonom, peterostrukim svjetskim prvakom Formue 1. Ove godine Police slavi 40. rođendan, povodom kojeg Vas u Livision optikama čekaju cool POLICE pokloni.

Livision optike su već poznate po neobičnim dioptrijskim okvirima i dizajnerskim brendovima po pristupačnim cijenama. Za ovo ljeto najveći fokus je na:

vonBogen - posebno carstvo boja i oblika! Uz vonBogen okvire budite drugačiji! Prekrasno šarenilo upotpunit će svaki Vaš dan posebnom vedrinom!

Etnia Barcelona - svaki okvir je umjetničko djelo za sebe i očarat će Vas dizajnom, izradom te kombinacijama boja.

TREE – luksuzne i dizajnerske naočale po pristupačnim cijenama. Avangardna i minimalistička kolekcija. Njihova ideja dizajna temelji se na svestranosti bitnih oblika i savršenih linija.

FACE A FACE – Pariški brend, uvijek odvažan i avangardan, majstorstvo boja i dramatičnih oblika. Karizmatične i izražajne naočale koje stvaraju savršenu ravnotežu između očitog i drskog.

Variation Design – Francuski brend raznobojnih dioptrijskih okvira smionog dizajna. Okviri nastaju savršenom izradom koja spaja nespojivo: decentnost s ekstravagancijom.

Solano clip-on - izbor dioptrijskih okvira koji se za čas pretvaraju u sunčane naočale nikad nije bio veći. Idealni modeli za nosioce dioptrijskih naočala kako bi zaštitili oči od sunca.

4
| Foto: PROMO

Sezona godišnjih odmora, ljetnih šetnjica i izlazaka su pred nama! Iz tog razloga svrati u Livision optiku i iskoristite fantastične popuste od 23.06.2023. do 30.06.2023.

8 dana ludih popusta! -30% na SVE sunčane naočale i dioptrijske okvire!
(*Popust se odnosi na gotovinsko plaćane, a plaćanjem karticom ostvarite -20%.)
Preuzmite besplatnu Livision aplikaciju i iskoristite fantastične popuste.

• Imate li problema sa vidom? Niste zadovoljni svojim vidom kada gledate na blizu ili u daljinu? Ne brinite, jer svakim danom možete doći u bilo koju Livision optiku i besplatno obaviti provjeru dioptrije!

Livision optike nalaze se u Zagrebu na tri lokacije:

• Savska cesta 58 01/6292-128

• Ul. Medveščak 25 01/4666-171

• Avenija Dubrovnik 13 (Zagrebački velesajam) 01/2820-581

Budite spremni za nove ljetne avanture uz Livision! :)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem