Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 6

Anketa pokazala: Evo koje darove najviše priželjkujemo za Božić, a koje baš i ne toliko

Powered by Žuti klik

Anketa pokazala: Evo koje darove najviše priželjkujemo za Božić, a koje baš i ne toliko

Budući da je Božić pred vratima, nedavno smo na 24sata proveli anketu o najboljim, ali i onim manje poželjnim božićnim darovima. Zanimljive rezultate ankete donosimo u nastavku

Znate li već što ćete ove godine darovati svojim najmilijima za Božić? Ako još nemate ideje ili vas već vas hvata panika hoćete li odabrati pravi dar, možda vam inspiracija budu rezultati naše ankete provedene u studenom na portalu 24sata. U anketi je sudjelovalo gotovo 1000 čitatelja 24sata, više žena negoli muškaraca, a odgovori su prilično zanimljivi. No uz rezultate ankete, otkrit ćemo vam genijalno rješenje za sve darove ovog Božića - Daromat

Parfemi, kozmetika, odjeća i modni dodaci na prvome mjestu

Čini se da s parfemom i kozmetikom ne možete pogriješiti jer se nalaze na prvome mjestu kao darovi koje najviše volimo dobiti za Božić, a odmah zatim slijede odjeća, obuća i modni dodaci, nakit te ručni sat. Na četvrtom su mjestu poklon bonovi i novac, na petom putovanja te karte za koncerte i kazalište, a tek na šestome mjestu dar koji vlastoručno izradite. Najmanje se veselimo sportskoj opremi i kućanskim uređajima, a neće nas pretjerano oduševiti ni hrana i piće, gadgeti te dekoracija i oprema za dom. 

Ipak, da možemo birati, od gadgeta bismo rado pod bor dobili mobitel i pametni sat, a od uređaja za osobnu higijenu na prvom je mjestu čistač za lice, nakon čega slijede uređaji za ravnanje i kovrčanje kose te epilatori i depilatori. 

Happy,Young,Woman,Gets,Ready,For,Christmas,And,Wrapping,A

Ako darujete odjeću, birajte pulovere i košulje

Kad je riječ o odjeći, očekivano, najmanje se radujemo čarapama i donjem rublju te kravatama i maramama, a najviše će nas obradovati majice, puloveri i košulje, potom pidžame i spavaćice. Slijede cipele, tenisice i papuče, a na četvrtome mjestu najboljih darova nalazi se odjeća za vježbanje. Planirate li nekome darovati kapu, šal ili rukavice, razmislite dvaput jer nisu pri vrhu omiljenih darova za Božić, kao ni hlače ili suknje. 

Ipak, ako želite nekome dati nešto korisno, poput maloga kućanskog uređaja, imajte na umu da je na prvome mjestu aparat za kavu, potom usisavač ili parni čistač, a zatim toster ili aparat za vafle. Ono što nikako nije popularno su kuhalo za vodu i glačala za rublje, pa to svakako izbjegnite. 

Woman's,Hands,Hold,Christmas,Or,New,Year,Decorated,Gift,Box.

Sa slatkim nema greške

Zanimljivo, prema rezultatima ankete, čini se da više volimo pod bor dobiti čokoladu, bombonijeru, kekse, kolače i slične slastice, a upola manje alkoholna pića. Pa ako ste za nekoga "odredili" kakvu butelju vina ili bocu žestice, možda ipak dodajte bombonijeru uz to. Ono što je najmanje popularno kad je riječ o hrani jesu džemovi, marmelade i drugi slatki namazi te topli napici i slane grickalice, pa čipseve i štapiće ostavite radije za utakmicu umjesto za pod bor. 

Chocolate,Candies,Red,Craft,Box,On,A,Wooden,Background,Christmas

Nikad lakše do savršenog dara - za svakoga!

E sad, ako smo vas malo zatekli ovim informacijama, pa više niste sigurni što učiniti sa silnim čarapama koje ste planirali darovati obitelji i prijateljima ovog Božića, ne brinite. Znamo da odabir pravog dara može biti velik izazov koji iziskuje mnogo vremena i truda. Zato je tu Daromat - naš generator ideja za najbolje darove ovog Božića, koji će vam uštedjeti vrijeme, živce i novac. Otkrijte prijedloge darova za mamu, tatu, brata, sestru, baku, frenda, curu, odaberite što vam se sviđa i naručite - sve je vrlo jednostavno i brzo. Najbolje je to što ne morate trošiti sate i sate na obilaženje prodavaonica nego to vrijeme možete iskoristiti za uživanje u domu na toplom uz film i kokice ili možda s ekipom na adventu uz kuhano vino i dobru glazbu. Osim super ideja za darove, donosimo savjete uz koje ćete lakše pronaći savršen dar baš za svakoga!

Powered by Žuti klik

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.