Obavijesti

Promo sadržaj

Ankete vam mogu pomoći u nadopuni kućnog budžeta!

Ankete vam mogu pomoći u nadopuni kućnog budžeta!
2

Vaše mišljenje pomoći će u oblikovanju trendova budućnosti, ali će vam već danas pomoći u tome da zaradite novac. Aktivno sudjelujte u oblikovanju mišljenja i istovremeno nadopunite svoj kućni budžet

Član Marketagent.com možete postati tako da kliknete ovdje. Vaše mišljenje pomoći će u oblikovanju trendova budućnosti, ali će vam već danas pomoći u tome da zaradite novac. Vašu prijavu, popunjavanje ankete i preporuku prijateljima i poznanicima nagradit ćemo bonus-bodovima s novčanom vrijednosti. Aktivno sudjelujte u oblikovanju mišljenja i istovremeno nadopunite svoj kućni budžet.

Vaše je mišljenje bitno i isplati se: prijavite se na Marketagent.com, sudjelujte u online anketama i zaradite. U pravilnim razmacima pozivat ćemo vas na sudjelovanje u online anketama te ćemo vaš trud nagraditi bonus-bodovima koje u svakom trenutku možete pretvoriti u gotovinu ili bonove.

Marketagent.com je zavod za istraživanje tržišta s podružnicama u Badenu kod Beča, Mariboru, Münchenu i Zürichu. Zavod godišnje provede oko tisuću anketa i više od milijun online intervjua. Naši su klijenti priznata međunarodna poduzeća kao što su IKEA, Spar, Google, OMV ili Nestlé. 

Sudjelovanjem u anketama za Marketagent.com ne nastaju vam nikakvi troškovi ni obveze. S vašim se podatcima postupa strogo povjerljivo. Podatci potrebni za registraciju služe isključivo za odabir anketa koje bi vama bile zanimljive.

Registrirajte se na stranici Marketagent.com. Do kraja ožujka podijelit ćemo tri IKEA bona. Svaki ima vrijednost od 1000 eura. Registrirajte se na stranici Marketagent.com.

O iskustvu s ispunjavanjem anketa razgovarali smo s nekim članovima internetskog panela Marketagent.com. Zanimalo nas je zašto su odlučili učlaniti se u internetski panel i kako zarađuju putem ispunjavanja anketa. Otkrili smo da se članovi odlučuju za sudjelovanje u anketama iz vrlo različitih razloga:

»Meni osobno se ispunjavanje anketa čini kao zanimljiv način dodatne zarade. Sudjelujem u anketama kad god imam malo vremena i tako zaradim za kavu ili kino.« (Dragica, 45 godina)

»Oduvijek sam donirala dobrotvornim organizacijama ili osobama koje susrećem na cesti. Putem anketa na Marketagent.com otkrila sam novi način kako pomoći ljudima u nevolji! Povremeno ispunim neke ankete i na taj način skupim 500 ili 700 bonus bodova i doniram po 5 ili 7 eura zakladi za borbu protiv AIDS-a.« (Ana, 40 godina)

»Jednostavno volim sudjelovati u anketama. Ako pritom nešto i zaradim, još bolje!« (Ante, 23 godine)

Milijun članova poklonilo nam je povjerenje. Bit će nam drago ako uskoro postanete član zajednice Marketagent.com koja oblikuje trendove budućnosti.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.
Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb