Obavijesti

Promo sadržaj

Arena Centar - vaša proljetna doza mode i glamura

Arena Centar - vaša proljetna doza mode i glamura
1

Stigle su nove kolekcije u Arena Centar. Proljetni noviteti donose nam pravo bogatstvo krojeva, boja i uzoraka. Nova modna sezona – to ste novi vi

VIDEO

Inspirirajte se slatkoćom i lakoćom proljeća te nesputano složite vašu modnu priču. Boje su ovosezonski hit. Roza, žuta i crvena napunit će vaše proljetne ormare bojama punim prštave energije. Pravi ovosezonski trend je monokromatski look i zato se bez razmišljanja odjenite od glave do pete u boju po vašem izboru.

Omiljena boja ove sezone je ružičasta u svim nijansama. Popularne su jakne, haljine pa čak i cipele u nijansama od pastelne do boje fuksije. Cvjetni motivi i zanimljivi animalni uzorci u kombinaciji su s pastelnom nijansom roze dat će vam romantičarsku energiju i osvježiti styling  na neki nov način.

Pruge i prugice u svim duginim bojama, oblicima i veličinama dolaze u obzir. Ali i party stil 80-ih, komadi s jako naglašenim funkcionalnim elementom, slogani i logotipovi na majicama nepravilnih oblika.

Ovo će  modno proljeće obilježiti predimenzionirani rukavi, volani i traper s print uzorcima i maštovitim detaljima.  Sudeći po preporukama modnih znalaca, kombinezoni - osvajaju žensku proljetnu garderobu. Lijepi su za svečane prilike, udobni i funkcionalni za one ležerne. Elegantni kombinezoni su postali hit komad u ženskoj garderobi, a sudeći po iskustvima mnogih dama gotovo da nema prilike u kojoj se stilski neće uklopiti.

Inspirirajte se našim odabirom na - na našoj web i Facebook stranici obavezno provjerite  koje smo ključne komade i proljetne kombinacije  odabrali za vas iz najnovije ponude u Arena Centru.Svaki dan donosimo najbolje modne preporuke ispod čekića.

A nakon toga se vidimo u najboljem shoppingu u gradu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura