Promo sadržaj

Komentari 0

Bezbrižno "napunite baterije" na Ininoj Vukovoj Gorici

Bezbrižno "napunite baterije" na Ininoj Vukovoj Gorici

Inino maloprodajno mjesto Vukova Gorica dobilo je nacionalnu oznaku sigurnosti Safe stay in Croatia za kompanije koje su usvojile svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite

Pred nama su blagdani, stoga vjerujemo da će se većina vas zaputiti na putovanje – do svojih najmilijih, na izlet, ludi provod za Novu godinu ili na skijanje. Ako ste se dvoumili da li da stanete na dobro poznatu oazu za osvježenje na putovanju INA Vukova Gorica, od sada će izbor biti još lakši! Sigurnost i zdravlje posjetitelja i radnika na svim Ininim maloprodajnim mjestima je na prvom mjestu, a ova lokacija se od sada može pohvaliti nacionalnom oznakom sigurnosti Safe stay in Croatia koja posjetiteljima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija i slično koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite. Vidljivo istaknuta oznaka Stay safe in Croatia pruža informaciju posjetiteljima da lokacija njihovog interesa djeluje prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Uz INA Vukovu Goricu, ovu oznaku je dobilo još 28 Ininih maloprodajnih mjesta – provjerite koja su to ovdje.

INA Vukova Gorica uz siguran boravak, garantira i vrhunski odmor na putovanju u ugodnom ambijentu te nudi mogućnost kupcima da se na jednom mjestu opskrbe kvalitetnim gorivima i drugim proizvodima ili koriste jedinstvene usluge restorana Fresh Corner – prvog u Ininoj maloprodajnoj mreži koja broji ukupno 87 Fresh Cornera. U sklopu gastro usluge Fresh Corner posjetitelji mogu uživati u vrhunskoj svježoj kavi, napraviti pauzu za hot dog ili zgrabiti ukusan sendvič te izabrati svježe sokove i salate ili svježe pečene pekarske proizvode. Ponuda je dodatno proširena toplim jelima u suradnji s našim šefom kuhinje Miljenkom Horvatom koji svakodnevno oduševljava nepca naših kupaca. Ovisno o sezonskim namirnicama ponuda se mijenja jer želimo imati uvijek svježa i atraktivna jela za naše goste, a u prosincu izdvajamo samo neke od bogate ponude delicija koje možete odabrati: ukusnu krem juhu od bundeve i mrkve, slasni otkošteni batak i zabatak sa žara s polama od krumpira, domaću sarmu s pire krumpirom, finu pureću roladu s mlincima, tradicionalne zagorske štrukle ili bučnicu, sočne polpete od tikvica s tzatziki umakom ili primamljiv kolač od kestena i banana.

Uz prodaju Ininih vrhunskih Class Plus goriva, na maloprodajnom mjestu Vukova Gorica kupci se mogu opskrbiti robom široke potrošnje te koristiti dodatne usluge i odigrati igre Hrvatske Lutrije, koristiti usluge Aircasha i DPD-a, kupiti Paysafecard, tele bonove ili ENC bonove i uređaje te platiti račune. Kupce će veseliti činjenica da Vukova Gorica radi 0-24, a svakako treba spomenuti da su na lokaciji instalirane i ultra brze punionice za električna vozila.

Gdje god išli, s Inom ne možete pogriješiti. Gotovo 400 Ininih maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj dnevno posjeti više od 200.000 kupaca koji primjećuju napore kompanije u stvaranju idealnog mjesta za kupnju i odmor. Provjerite zašto je upravo Vukova Gorica nezaobilazna destinacija na svakom putovanju koja će zadovoljiti ukuse svih kupaca u pokretu na siguran način.

Vidimo se na INA Vukovoj Gorici!