Obavijesti

Promo sadržaj

Citroën C3 sada još privlačniji uz 4 zimske gume na poklon

Citroën C3 sada još privlačniji uz 4 zimske gume na poklon
4

Nova atraktivna ponudu u studenom za Citroën C3 s posebnim uvjetima financiranja

Citroën je u studenom pripremio atraktivnu ponudu za Citroën C3 koji je u ponudi s posebnim uvjetima financiranja uz Citroën Financiranje, produženim jamstvom od 5 godina/80.000 km te četiri zimske gume na poklon. Kupci imaju mogućnost kupiti Citroën C3 po modelu 1/3 – 1/3 – 1/3 uz 0 % kamate putem financijskog leasinga na 24 mjeseca u suradnji s Citroën financiranjem. 

Citroën C3 u ponudi je s tri razine opremljenosti: Live, Feel i Shine, s benzinskim PureTech 68 BVM, PureTech 82 BVM, PureTech 110 S&S EAT6 i dizelskim BlueHDi 75 S&S BVM i 100 S&S BVM motorima. U benzinskoj izvedbi Citroën C3 Live PureTech 68 BVM ponudi je s cijenom već od 84.530 kn, a u dizelskoj izvedbi Citroën C3 Live BlueHDi 75 S&S BVM 83 g dostupan je s cijenom od 96.789 kn. 

Sve fizičke osobe pri kupnji Citroën C3 na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti CITROËN ZAUVIJEK koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Počinje novo izdanje Plivinog natječaja Zajedno prema zdravlju –  4 pobjednika
PROMO

Počinje novo izdanje Plivinog natječaja Zajedno prema zdravlju – 4 pobjednika

Nakon tri uspješna izdanja natječaja Zajedno prema zdravlju, PLIVA i ove godine, dodjeljuje financijsku potporu neprofitnim udrugama, organizacijama i inicijativama koje brinu o dobrobiti pacijenata.

Zašto kupiti energetski učinkovit hladnjak?
PROMO

Zašto kupiti energetski učinkovit hladnjak?

Kad kupujemo novi kućanski uređaj, nadamo se i očekujemo da će trajati desetljećima. Ne samo zato što takva kupnja podrazumijeva veći trošak, već i kako bi se izbjeglo stvaranje elektroničkog otpada i onečišćenje planeta.
Slavljenički tjedan povodom 10 godina “Progledaj srcem” započinje ove subote
PROMO

Slavljenički tjedan povodom 10 godina “Progledaj srcem” započinje ove subote

Ususret desetoj godišnjici “Progledaj srcem” i skorog duhovno-glazbenog spektakla u Zagrebu obilježiti će se početak slavljeničkog tjedna uz pjesmu i druženje.