Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

CITY BREAK - odaberi grad i kreni!

CITY BREAK - odaberi grad i kreni!
4

Nomago autobusi povezuju Zagreb s brojnim europskim gradovima i zračnim lukama po povoljnim cijenama

Jesen je idealno vrijeme za kratke izlete. Vrijeme je ugodno, a cijene su niže pa iskoristite vikende za skok do Beča ili Ljubljane, prošećite Budimpeštom ili Bratislavom. Trebate li pak samo prijevoz do neke zračne luke u blizini poput Trevisa, Venecije ili Beča, isprobajte Nomagove autobuse.

Kamo za vikend?

Ljubljana

Grad na rijeci Ljubljanici simpatičan je zbog niza mostova i predivnog Prešernovog trga. Za najbolji pogled na grad popnite se na Ljubljanski dvorac. Nakon šetnje gradom odmorite se u parku Tivoli, a navečer posjetite kultno mjesto Metelkovu. Za povratnu kartu iz Zagreba do Ljubljane izdvojit ćete 135 kn, a u vožnji ćete moći koristiti besplatni Wi-Fi te napuniti svoje elektroničke uređaje.

Beč

Europska kulturna prijestolnica oduševit će kulturnjake i gurmane istovremeno. Prošetajte po Prateru ili sjednite u jednu od mnogih kočija na Stephansplatzu te se odvezite do obližnjih znamenitosti.  Pojedite originalni bečki šnicl ili hot dog, a za kraj dana počastite se Sacher tortom u istoimenom hotelu. Za povratnu kartu iz Zagreba do Beča izdvojit ćete 283 kn. 

Destinacije za više dana 

Budimpešta

Zovu je Parizom istoka zbog veličanstvene arhitekture i gurmanskih delicija. Obiđite zgradu Parlamenta, crkvu Matthias te Kraljevsku palaču te Ribarov bastion s kojeg puca prekrasan pogled na grad. Prošećite prepoznatljivim simbolom grada – Lančanim mostom, a potom doživite grad s Dunava na nekoj od brodskih tura. Termalni bazeni jedan su od TOP razloga za posjet tijekom cijele godine. Najveće su Széchenyi terme usred grada s čak 18 bazena. Subotom se u termama održava noćni party, a tu možete dočekati i Novu godinu!  Za povratnu kartu iz Zagreba do Budimpešte izdvojit ćete 260 kn. 

Budapest, Hungarian parliament in sunset

Bratislava

Stari gradski centar namijenjen je pješacima koji rado uživaju kao Hrvati – sjedeći u kafićima. Kada ogladnite, zaputite se u pubove koji nude jeftiniju hranu. Od atrakcija obiđite Plavu crkvu, zapravo crkvu svete Elizabete te dvorac Bratislavu na brijegu iznad grada odakle seže pogled na Dunav.

Prijevoz autobusom do zračnih luka u susjednim državama 

Nomagovi autobusi InterCity vas voze do obližnjih zračnih luka s kojih lete mnogi niskotarifni avio prijevoznici. Planirate li letjeti iz Beča, Venecije, Trevisa, Stuttgarta ili Frankfurta, do tamo idite udobnim autobusima s besplatnim wifijem i električnim utičnicama.  
U slučaju da ne stignete na izlet ovu jesen, nije prerano da počnete planirati posjet jednom od popularnih božićnih sajmova u Europi. 

Za sve polaske u terminima 15.12.2019. - 15.1.2020. dajemo popust od 30% uz kod RUJAN30 koji vrijedi do 29.9.2019.