Obavijesti

Promo sadržaj

Crossover pijanistica Andrijana Arlen predstavlja album „Meet me on Christmas“

Crossover pijanistica Andrijana Arlen predstavlja album „Meet me on Christmas“
4

Proslavljena crossover pijanistica Andrijana Arlen ovog prosinca svojim fanovima daruje božićni album „Meet Me on Christmas“ koji najavljuje autorskim singlom „Snowflakes“.

Uz ovu autorsku kompoziciju, na albumu se nalaze najpopularnije i najznačajnije svjetske božićne hit skladbe poput „We Wish you a Merry Christmas“, „Silent Night“, „Carol of the Bells“ i druge.

Na albumu sam objedinila izbor meni najdražih božićnih pjesama koje ovdje predstavljam u fenomenalnim i potpuno novim klavirskim aranžmanima i uz zanimljive klavirske improvizacije“, otkriva virtuozna pijanistica koja već dugi niz godina živi i radi u Švedskoj.

Andrijanina autorska klavirska kompozicija „Snowflakes” posebno se ističe na novom albumu. „Snowflakes sam skladala doslovno u jedno popodne i potpuno spontano. Mašta me povela u dane mog djetinjstva i oživjela onu istinsku djetinju radost i ushićenje koje sam puno puta osjetila kada bi uoči Božića pao prvi snijeg. Vjerujem da će upravo tu nostalgiju i emociju publika uspjeti prepoznati u ovoj skladbi“, kaže Andrijana. Produkciju albuma „Meet Me on Christmas“ potpisuje renomirani švedski producent Denniz Jamm-JAMZ s kojim Andrijana u kontinuitetu surađuje, a album je upravo objavljen na svim digitalnim platformama.

Inače, Andrijana Arlen je podrijetlom Makedonka, a klavir je počela svirati u dobi od samo osam godina kada joj je otac poklonio njezin prvi koncertni klavir. Nakon što je 2006. godine diplomirala na Glazbenoj akademiji u Skopju, napušta rodnu Makedoniju i seli u Malmö, gdje je magistrirala glazbenu pedagogiju te nastavila živjeti i raditi u Švedskoj. Njezin album prvijenac „Chasing Dreams“, na kojem je objavila svoje virtuozne crossover izvedbe odabranih klasičnih skladbi Bacha, Chopina, Beethovena, Rachmaninoffa i Mozarta, pribavio joj je veliku popularnost u Švedskoj i širom Europe, a trenutno se posvetila promociji svojeg rada u regiji.

Najčešće nastupam u Švedskoj, Danskoj, Njemačkoj i Italiji, a imala sam i sjajnih koncerata u Bugarskoj. Na tom putu uspjeha nekako mi nije prirodno da svoje stvaralaštvo predstavljam daleko od kuće, zato sam odlučila u ovom razdoblju posebnu pažnju posvetiti našem podneblju i predstaviti se sa svojim stvaralaštvom i koncertno u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji na pravi način. A posebno mi je velika želja održati svoj prvi koncert u Zagrebu“, naglašava ova karizmatična pijanistica.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha s božićnom pjesmom „What Child is This”, koju je Andrijana Arlen snimila s američkim rapperom i producentom Deezelom, ovogodišnji glazbeni projekt i album „Meet Me on Christmas“ zasigurno će vrlo brzo osvojiti srca publike na našim prostorima.

Andrijana Arlen otkriva kako će Božić dočekati u krugu uže obitelji, sa suprugom i kćerima, a nakon kraćeg odmora ulazi u studio jer priprema novi album i na proljeće turneju kojom će obuhvatiti i Zagreb, Sarajevo i Beograd.

Follow Andrijana Arlen on social media:

Instagram 

Facebook

Youtube

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura